Luksor Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Może ktoś mi wytłumaczyć jak się używa dll? Gdzie to się wgrywa? Nigdy z tego nie korzystałem , a chcę zacząć bo podobno są duże możliwości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 byl juz taki temat. nawet kilka :P <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Dll powinień być w tym samym folderze co gra, potem w grze "otwierasz" go, co daje ci nowe funkcje. (ale tylko jako skrypty, nie jako klocki, no chyba że bedziesz miał lib'a do dll'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 potem w grze "otwierasz" go Jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 dllinit Musisz mieć także skrypy dll'a w pliku z grą. Zazwyczaj do poaczki z dll'em jest dołanczany pusty plik z skrpytami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Cziz, masz cały art o DLL`ach na GMClanie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 external_define i external_call. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi