aaaaaa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 jak zrobić w grze 2 widoki? to znaczy jest jeden room ale dwóch graczy i ekran jest podzielony na dwa! że gracze mogą się razem spotkać ale każdy widzi to na swoim widoku (viewie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Temat wielokrotnie powielny, chyba nawet jest taki przykład w downloadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 no to podajcie jakiś link bo szukałem i nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Robisz dwa view'y obok siebie, jeden dla jednego gracz, drugi dla drugiego. Ot cała filozofia, no poza faktem, że jedno z tych pól przy view odpowiada za jego pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 dzzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 pokombinuj z viewami uwierz ja kiedyś kombinowałem żeby były 3 i kombinowałem ponad 1 godzine i ktoś mnie tu wyśmiał ale cieszyłem się z tego że sam się nap... przy tym bez żadnej pomocy chociaż ktos powiedział że zrobilłby to w 2 min :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 jak zrobić w grze 2 widoki? to znaczy jest jeden room ale dwóch graczy i ekran jest podzielony na dwa! że gracze mogą się razem spotkać ale każdy widzi to na swoim widoku (viewie) Do się nazywa Splitscreen i Ranmus robił taki przykład. Poszukaj na GMClanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi