Matyxex Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Mam problem ze zrobienem strony www uzywam PSPad. Nie mam pojecia jak zrobic wysuwane menu do dolu. Plsss pomoc EDIT: Niewiedziałem ze w javascript mozna tylko to zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Trzeba użyć Mocy (Javascript). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 thx dalej poszukam thx dalej poszukam cos sie stalo podwojnie mi pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Eeee... my nie wiemy co jest. Nie mamy aż tak bardzo rozwiniętych umysłów jak przybysze z Plejad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stickman Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 CZY WY TERZ NIE MOZECIE NA TAKIE TEMATY PATRZEC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 NIEMOŻEMY :) ani na pisanie dużymi literami :) ani na błędy , TERZ --> ( TEŻ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Stickman: Posiadasz takie samo (same?) IQ jak autor tego tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Może ciebie powinni leczyć owyn. StickMan jak nie możesz patrzec to wydłub sobie oczy. Znalezli sie krytycy. To poprostu offtopic :offtopic: . JavaScript tylko oto mi chodziło. Google istnieje to znajde. EDIT: http://www.kurshtml.boo.pl/skrypty/rozwijane_menu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A JA BĘDĘ DZIŚ DOBRY!1 thx dalej poszukam thx dalej poszukam - co jest? www.kurshtml.boo.pl < polecam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wszyszcy powinini dostac bana (sory u was to warn) za offtopic oprocz FIREMARK (brawa) i dziadkakleofsa (bo on nic nie zrobił). Swoje opinnie dawjcie w odpowiednich tematach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Matyxex: Bawienie się w moderatora też grozi banem...dobrze to znam=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 @Up: Banem to aż nie, nie przesadzaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Matyxex po prostu nie zna klimatow gmclanu, choc szkoda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 @owyn: A myślałeś o tym, jak miło by było dostać kolejnego bana ^^ ? Wtedy twoje IQ byłoby za wysokie na poziom naszej strony :] . @Matyxex: Słowa ban, warn, itp. nie są zakazane. Możesz pisać w postach je, tylko z tą zabawą w moderatora chodzi o to, żeby ktoś sobie nie nabijał postów, tak jak np. Proxx po tobie, tylko komunikując, że coś się robi źle @Proxx: w tej chwili znowu zabawiłeś się w moderatora :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Może się czepiam ale jest dział na HTML PHP itd. A co to ma do tematu :] ? Poza tym, 16 punkt regulaminu to w ogóle widziałeś? Przeczytaj go sobie, bo za jego złamanie dostajesz w tej chwili kolejnego warna. Marmot Oni też się bawili w moderatorów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Marmot: Plaxiorek nie dawaj mi bana !!!111... żal... wtedy byłem dzieckiem z IE 6.0 więc wybacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi