Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 @Mag_Ognia: Pokaż swoje umiejętności. (Chodzi mi o html i gml, daj jakiś dobry przykład). @LionX: Jak się orientuję siedzisz w 3D więc możesz się przydać :P. A C++ jak dobrze znasz? @Modowie wszelacy: Mógłby ktoś zmienić z e-komputerowiec.com na e-informatyka.com? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mag_ognia, ta strona nie jest zgodna ze standardami :) 11 błędziorów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 a ja nawet nie mogę wejść na e-informatyka ten link na samym początku tematu mi nie działa XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Na razie działa tylko forum, i do tego na PHPbb by przemo ^^ http://www.e-informatyka.com/forum\ Edit: Magu, formatowanie tekstu to nawet małe dziecko umie. Daj tu jakieś rami, tabelki czy coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A ja wniosłem siebie na forum. To wystarczy. :closedeyes: xD! To mnie towarzystwo rozbawiło. =) Ogólnie to nie widzę tutaj jakiegoś poważnego podejścia do tematu, cały czas dziecinada - a fuj! Chciałbym zobaczyć przynajmniej jedną osobę na liście która by w ogóle coś mogła wnieść do "zespołu" ( pomijamy oczywiście osoby z ekipy Jabola - wiadomo... ekhm emot11.gif ). Miłej zabawy. =P Eeeee...a ja miałem nadzieję, że zdradzisz, kto Cię tak rozbawił. :P Ja mogę -Game Maker dla początkujących |Klocki| -Game Maker dla zaawansowanych |Gml| Łorać C# dla nowicjuszy A jeszcze HTML/XHTML Buhahahahaha...też mnie rozbawiłeś. :D @Guxio-nie jestem pewien, czy dasz radę utrzymać te profesjonalne skrypty na strony za własne pieniądze. :) EDIT: Acha-i jak będziesz potrzebował ludzi do sprzętu, to możesz mnie gdzieś tam wcisnąć. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Będzie trzeba wrzucić reklamy... niestety. Ale bez przesady oczywiście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 w c++ no przeczytałem wszystkie 3 tomy symfonii więc w teorii jestem nawet dobry ale w praktyce nic wielkiego oprócz kółka i krzyżyk jeszcze nie napisałem no i narazie nie znam prawie żadnych bibliotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Magu, formatowanie tekstu to nawet małe dziecko umie. Daj tu jakieś rami, tabelki czy coś...ale co ci po tym że zrobi stronę na tabelkach skoro nie napisze jej zgodnie z przyjętymi standardami? :P zacznie pisać kurs i ludzie będą wynosić złe nawyki :P > Przecież nie jest głuchy, jak mówisz, że standardy są złe, to on chyba by to poprawił ;/ ooo, akurat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A artykuły o 3D w GM'ie będziesz robił? Edit: @UP: Przecież nie jest głuchy, jak mówisz, że standardy są złe, to on chyba by to poprawił ;/ A po za tym ja robię kurs HTML :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ba mogę nawet jakiś kurs zrobić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Mag_ognia, ta strona nie jest zgodna ze standardami smile.gif 11 błędziorów tongue2.gif Być może korzystam ze starsze generacji jezyka. Nie wiem co się tak na mnie wszyscy uwzięli to co napisałem wam mi po zapisaniu w .html chodziło dobrze. Gmelka też trochę znam. a w C# napisałem 1 grę ale skorzystałem z darmowego silnika jakieś gry:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Pokaż! ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 > Być może korzystam ze starsze generacji jezyka. to nie ma nic do rzeczy :) w3c się nie zna, ot co! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 @up JAK SIĘ NIE ZNAM!!!! Poszukam na twardzielu. Zaraz zorbie se konto na tym twoim forum i napiszę pewien temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 @up JAK SIĘ NIE ZNAM!!!! Może nam odpowiesz na pytanie, co to jest w3c? :) Tylko nie szukaj teraz w Necie odpowiedzi! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Pogubiłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Zapraszam na GG jeśli dalej chcecie dalej zamieszczać tutaj tak krótkie wypowiedzi. Adster, nie chcę nikomu zrobić przykrości. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Pogubiłem się No ba, nawet pomieszałeś heada i body w kodzie, i były skrzyżowane. No i nie wiesz co to W3C? To nie mów że się na HTML'u znasz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Trochę wykopę temat ;P Otóż chciałem poinformować, że zamówiłem szablon (komercyjny) i CMS'a u naszego kochanego admina... Gnyska ;] Gnysku, nie zawiedź nas! :P Przewidziany koniec prac: początek października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi