Pieter Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mam taki kod: var buffer : array[1..128] of byte; Dbuffer:Tstream; begin Dbuffer:=Tstream.Create; Dbuffer.WriteBuffer(buffer,sizeof(buffer)); end; lecz kiedy go uruchamiam wywala mi błąd: co jest nie tak? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Pewnie masz żle zdefiniowaną zmienną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Elvis masz u mnie złą reputacje, nie pogarszaj jej sobie jeszcze... a co do kodu nie jestem noobem żeby źle zmienną zdefiniować. Dawno już to naprawiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Poszukaj sobie w necie kiedy wyjątek EAbstractError jest wyrzucany. EDIT: Parę sekund szukania w google: http://www.freepascal.org/docs-html/rtl/sy...tracterror.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Pieter zawsze podkresla ze nie jest n00bem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Taka przypadłość XD btw. ranmus dzięks ale ja już to naprawiłem, zamieniłem TStream na TMemoryStream ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi