Makary155 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 W jaki sposób wyciągnąć grafikę z Heroes of Might and Magic 4? Mam jakiś program, ale zapisuje on obrazy do formatu .animation albo do .adv_actor. Gdy zmienię rozszerzenie to już nie mogę otworzyć. Muzyka zapisuje się bez problemów. Pomóżcie, dam do Creditów jeśli mi wyjdzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 a ta grafika nie jest chroniona prawami autorskimi? xD ":D moze są tam jakies pliki w którym siedzi ta grafika (spróbuj zmienic rozszerzenie, itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Są one w paczkach .h4r Po ich rozpakowaniu są w dziwnych rozszerzeniach... Pasują w sam raz do RPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi