Szymek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jeśli ktoś z was napisze mi bota pod php121 czyli skrypt rozmawiacza i udowodni że działa to kupię go od niego za smsa lub podobnym sposobem ponieważ nie mam konta bankowego :( . edit: Jednak mogę przelewać bo mama się zgodziła przelać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jeśli znasz php to możesz zedytować pliki i wsadzić bota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Aż tak dobrze to nieznam PHP żeby bot wchodził na rozmawiacza i zabawiał i rozmawiał z użytkownikami :blink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 hotscripts.pl hotscripts.com... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 I co tam niby znajdę bo mnie się zdaje że nic co mnie interesuje :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Napisz najpierw ile jesteś w stanie zapłacic za taki skrypt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Może zacznijmy do tego, że skrypty php to nie są programy tylko zadania , które sie kończą po wykonaniu się. Więc taki bot napisany w php nie może działać cały czas, no chyba, że będziemy go ciągle włączać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Taaa, bez konta shellowego się nie obędzie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi