-22- Opublikowano 12 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 czy ktoś z was próbował już opalić którąkolwiek wersje GM'a na linuxie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ja próbowałem i nawet jakąś tam grę uruchomiłem, ale to było jakiś rok temu. Próbuj z wersjami do 5.x, ponieważ w 6 jest obsługa direct3d, a nie wiem jak emulator sobie z tym radzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Ale gdzieś czytałem, że jest dodatek pod WinE z OpenGL i Linuxem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 15 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2004 Aby uruchamiać gry wymagające directa3d jest do wyboru plugin do WinE albo troszke inne wersja - WinE3 - U kumpla dziala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2004 a ktoś próbował przez x-wine czy emulator windows? www.wmare.com A macie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi