Webzir Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jak zrobić żeby Ubunciak (7.04) mógł być zainstalowany razem z Windowsem, i żeby podczas startu można sobie było wybrać albo Pingiwna albo okno? Wiem że jestem leniwy i nie chce mi się patrzeć w googlach : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 http://forum.ubuntu.pl/viewtopic.php?t=3399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entrixo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Najpierw zainstaluj Windowsa, a potem Ubuntu. Ja tak instalowałem gdy miałem 6.10 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Dowiedziałem się wszystkiego od Członków Linuxowej Koalicji. Do zobaczenia na linuxie :P PS: Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi