Matyxex Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Mam pytanie jak zrobić blokade ataku. Żeby nie atakował cały czas. Pozdro, Matyx P.S: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 chodzi Ci by atakował np. co 5 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ustaw alarmy w create daj set the alarm i daj np. 50 później w alarm0 daj akcje strzelania. Nie wiem czy dobrze ale dawno nie bawiłem się Gm-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 create can=1 uderzenie (jak ma automatycznie atakować co jakiś czas to daj ten kod do stepa) if can=1 { akcja uderzenia alarm[0]=ileśtam (to będzie stepów, dla sekund ileśtam*room_speed) can=0 } alarm 0 can=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 can=1 w warunku koniecznie w nawias. dodatkowo ; na koncu kazdej linijki nie konczacej sie }, oraz w zadnej linii w ktorej stawiasz warunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi