artimal Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hej. :bye1: Wpadłem na pomysł zrobienia kalkulatora ale.... coś mi nie idzie tu LINK naraze tylko mnożenie :( tu link z gmk LINK aha szukam współpracownika żeby wkońcu zrobić ten kalkulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 W gm za cholere nie umiem,ale w c++ tak;p edit: dziwny ten kalkulator jakiś błąd mi wyskoczył,a po za tym można tylko pomnożyć dwie takie same liczby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ale nie rozumiem, po co robic kalkulator jezeli jest on zawarty w kazdym systemie, w komórkach itd? Ogolnie, wszystko opiera sie o zpisywanie wartosci zmiennych, i korzystanie z podstawowych funkcji gm'a, jak sqrt czy power, oraz zwyczajne dodawanie wartosci zmiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 To po co robić gry w GM jak jest mnóstwo innych lepszych gier? @down Nie proxx-iego tylko proxxa =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 no właśnie popieram proxx-iego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 To po co robić gry w GM jak jest mnóstwo innych lepszych gier? @down Nie proxx-iego tylko proxxa =] Gdyż to jest jakieś autorskie dzieło, zawsze na swój sposób innowacyjne. A robienie kalkulatora w GM, to całkowity śmiech na sali. exe będzie dużo zajmować, będzie działać wyłącznie na Windowsie, GM nie posiada textboxa, ani niczego podobnego, więc wpisywanie wartości będzie tylko przeszkadzać w jego użytkowaniu, poza tym, taki kalkulator nie będzie do niczego przydatny, bo będzie zbyt ociężały i powolny. =) Dodam też, że Ajot mówił, że w każdym systemie jest kalkulator, a nie gra która w 100% wystarczy do zapewnienia nam rozrywki. To tak, jakby porównywać walec z porsche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Lol, 7 obiektów? Zaraz ci zrobię cały w 1 obiekcie! Słaby i niezrozumiały kod... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 @up już Mu dałem przykład kalkulatora. Ale może twój lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi