Raku Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Witam, jestem GM-owym noobem ale prostą platformówkę potrafię zrobić. Obecnie robię 2 gierki (platformówki) i moje pytanko: Jeżeli chciałbym sprzedawać swoją gre (gm pro już mam) musiał bym założyć firmę czy cuś, bo nie wiem jak to jest z prawem polskim żeby mi się jakiś fiskus nie w*** :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 fiskus może Ci naskoczyć w Polsce wszystko jest nielegalne na legalnośc nas nie stać he he możesz ją sprzedawać np za browara (wymieniać) he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 był już o tym dość obszerny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Nie pamiętam topicu gdzie ranmus się rozpisał, więc odsyłam Cię tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4949&st=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 sprzedawaj np. na allegro i jak gość kupi to wyślij mailem(chyba że to duży plik) :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 najpierw zrob dobra gre, ktora ludzie beda chcieli kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi