Sadim Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam. Czy ktoś już próbował bądź wie w jaki sposób zmusić GM6 do korzystania z formatu flv jako biblioteki przechowującej obrazy? Dokładniej chodzi mi o to żeby kilka obrazów spakować do flasha a następnie aby gierka w odpowiednim momęcie pokazywała losowo wybrany obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 FLV to format plików wideo Flasha, SWF zawiera animacje i rysunki flashowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Możesz przecież zrobić export do JPGa ;] nie widzę przeszkód :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadim Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Racja pomyliły mi się formaty :) wiem że moge to exportować ale jednak zależy mi aby było to w formacie flash`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi