trolu122 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 otóż mam taki problem w ogóle nie związany z GM :P chodzi o to że chciałbym stworzyć jakąś gre. No i mam jakis tam pomysł i rysuje sobie w zeszyciku aż po jakimś czasie dochodze od wniosku że gówno z tego wyjdzie ;( że gra bedzie nieciekawa i nikomu sie nie spodoba :/ no to robie drugą i to samo..... nie wiem czy ja sie starzeje czy co :D kiedyś nie miałem takich problemów :( albo gdy tworze grafikę to męcze sie i staram i w ogóle... a na koniec dochodze do wniosku że nie tego sie spodziewąłem :/ ze miało wyjśc o niebo lepiej i w ogóle że to wszystko do kosza sie nadaje ;( jestem załamany pomóżcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nie rób gier. :P. Ja też zaczynałem w zeszycie rysując: "Hetki", takie hirołsy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 no ale kiedy ja mam taką ochote cos zrobić :D tylko jestem przekonany że stać mnie na wiecej i jakos tak eeee ;P no wiecie i ja nie zaczynam :P siedziałem prawie 3 lata w tgf :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 miałem to samo,ale teraz już nie zajmuje się GM-em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 no i co z tym zrobić? :D może mam za niskie poczucie własnej wartości :D zrobie gre a wy oceniajcie na 5 gwaizdek :D i uwierze w siebie! i o! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi