Maxpayn Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zrobiłem taki oto prosty przykład wpisywania kodu ( bez żadnych okienek ;] ) >>>>LINK<<<< Sterowanie: F11 - Włączanie / Wyłączanie konsoli Enter - Potwierdzanie Robiłem to max 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 A na jaką wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Game Maker 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 To potem ściągne i ocenię, dam edita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 nie da się wpisać nic <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jak to nie, napisałem wyżej co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mi, jak zwykle, przykład nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 O lol... proste... 3 gwiazdki. Może się przydać. Mogłeś chociaż dodać ramkę (prostokąt) :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 A gdzie się ustawia jakie kody i co one dają ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 jak tego nie wiesz to nie wybiegaj z motyką na słońce,czy jakoś tak :sp_ike: edit: jakie wogóle są kody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 @up Źle mnie chyba zrozumiałeś.... Chodziło mi o to jakie są kody, oraz gdzie się ustawia je i co one mają dawac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Bixon: https://gmclan.org/up2227_11_Wpisywanie_kodu.html . I w step poszukaj czegoś takiego jak kodNaScore('score' , 10) . I zamiast tego napisz: kodNaScore('tekst' , wartosc); 'tekst' - Tu wstaw tekst kodu jakki trzeba wpisać, np. 'Score' albo 'Daj punkty' lub "punkty", ale pamiętaj, że tekst to ciąg znaków i musi być pomiędzy " i " lub ' i '. wartosc - Tu wstaw ile punktów chcesz dostać jeśli napiszesz tekst, który wstawiłeś powyżej. Pamiętaj, że ma to być liczba! Jest to tak zwana własna funkcja, którą dla Ciebie napisałem. Nazywa się kodNaScore i ma dwa argumenty . Więcej w artykule Ranmusa o argumentach :) . Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi