Jaklub Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Mam graficzny problem. Robię platformówkę 3D z Yoshi'm (niewiedzących odsyłam tu). Mam problem związany z grafiką. Ci, którzy mi pomogą, otrzymają duży napis w Creditsach! A więc, proszę o pomoc w dorobieniu "skośnych" kierunków tego Yoshi'ego. Wystarczą dwa. Wszystko jest na rysunku. To są ripy. Ale jednak są przeróbki rip-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 chyba tylko ja sie tym zainteresowałem xD mam nadzieje ze przyda ci sie to przerobisz sobie jak chcesz: nie wpisuj mnie do creditsów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Odrobina obróbki i mi się przyda. Dzięki. (PS. Będziesz w creditsach, nie ma bata. ;P) Dobra, są jeszcze jakieś graficzki? Pamiętajcie, też możecie trafić do creditsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 bym chetnie jeszcze coś ci zrobił ale musze zrobic plakat na przyrode... jak nikt ci nie pomoze do jutra (xD) to sprubuje cos wyskrobac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Jednak nikt ci nie pomógł. :P To mi wyszło troche gorzej ale mam nadzieje że sie nada. ;) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 eee man... ja jużkiedyś robilęm coś takiego, nie potrzeba ci skośnych, niech w czasie chodzenia po skosie wyświetla się sprite z profilu, w Paper Mario nie grałeś? PS: Życzę powodzenia, gdyż jak Yoshi, to i Mario, a Mario to mój idol (lol) Bring it on! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A w sumie to to chodzenie w lewo i w prawo wygląda jak chodzenie po skosie w dół, dorobić tylko w boki i po skosie w góre i "włala" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Pokombinuję już sam ze sprite'm od boku. Thx. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi