Webzir Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Tyle tam jest tego angielskiego, że każdy powyżej 10lat powinien zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 NIe podoba mi się to że chyba wszyscy zapomnieli ojczystego języka WSZYSTKO PO ANGIELSKU Nie pomyślał pan, że chciałbym sprezentować grę nie tylko polakom? Myślisz że ktoś robi grę po angielsku po to, żeby na złość ci zrobić? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Wymiata. Wciąga. Ale nudzi(monotonia). 4/5 PS. Aż się zdziwiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 PS. Aż się zdziwiłem... Czy wtedy wziąłeś tą niebieską, elipsoidalną znajdźkę? Jak tak, to się nie dziwię, bo ona losuje jeden z trzech bonusów, a jednym z nich jest masowe zadanie obrażeń. Choć musiały ci się wtedy słabe potwory wygenerować, bo zazwyczaj zabiera on ok. połowy energii. A jak sam nabiłeś, to gratuluję zręczności. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Gra bardzo fajna :) Sterownie mi się podoba, bo takie lubię :P Daje 5/5 - Ranga gier przeciętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 co do krytyki jaklubo na temat języka to zrób dwie wersje jęsykowe i z głowy :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 DNA 0.8C! https://gmclan.org/up141_4_dna08c.html Co nowego: - Nowy podkład muzyczny podczas gry Standard: Steppin on Shit grupy Fatman Epylepsy (W grze jest omyłkowo napisane Epillepsy, co bedzie poprawione przy następnym update. ;P) - 3 nowych wrogów - Speeder, Duplicator i Hulk - Takie tam drobne poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Coraz bardziej się robi kijowe. Na początku było fajne, a teraz jakoś mnie nie wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 DNA 0.9! https://gmclan.org/up141_4_dna09.html http://upinfo.in5.pl/weblog/download-manager.php?id=7 (mirror) Co nowego? - Trzy poziomy trudności, od "Wow, 20x Combo a nawet się nie ruszyłem", poprzez normalny poziom aż do "O__________O". - Zmniejszenie panelu gry, od teraz widać tylko ilość energii, poziom doświadczenia, długość dna (exp), zużycie energii na sekundę i ilość punktów. - Poprawki i drobne ciachy, m.in. wywalenie fajnej funkcji zapisywania końcowych statsów na dysk (bo teraz strasznie to syfi folder z grą.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi