Gość Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Siemka. Więc tak. Mam problem z path'em. Zrobiłem sobie tego path'a i w objekcie, który ma się po nim ruszać nie wiem co wstawić... <_< W STEP miałem: "Set the path for the instance" i w tym ustawienia, a w END STEP miałem "End the path for the instance", a objekt jedzie tylko w jedą stronę i wyjeżdża poza ekran. Jak się nie jasno wyraziłem to sorka, ale inaczej już nie umiem... Plis pomocy :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Step-domyślnie 1/30 sekundy, jeśli dałeś coś w step, będzie to powtarzane co 1/30 sekundy. End step-to ostanie akcje wykonywane podczas step. Daj klocek Set the path for the instance w create, a nie w step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Dzięki wielkie :):):):) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Nie bedę zakładał nowego tematu, bo po co. Mam takie pytanie: Chcę aby pewien obiekt podążał za bohaterem, ciagle dodając se do patha punkty, próbowalem ustawic alarm na ciągle co 1s i ciagle dawałęm w alarmie path_add_point czy jakos tak, w create dałęm start patha ale pupa, wogóle nie działa? Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi