Rezint Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Tytuł: NIema nazwy Gatunek: silnik do mojej gry Opis: silnik do mojejgry robiłem go ZUPEŁNIE sam system żyć pojawi się w grze gracz pierwszy strzałki gracz drugi a,d Sterowanie piącha gracz 1 : numpad 1 zmiana na miecz numpad 3 uderzenie Sterowanie miecz gracz 1 : numpad 0 wrócenie do piąchy numpad 3 udeżenie Sterowanie piącha gracz 2: g zmiana na miecz b udeżenie Sterowanie miecz gracz 2: h wrócenie do piąchy b atak jeśli coś zapomniałem opisać to sorka Download: https://gmclan.org/up2365_4_.html Rozmiar pliku: rar Autorzy: Programowanie: Rezint Fabuła: Rezint Grafika: Rezint Muzyka: brak Screeny: http://img514.imageshack.us/img514/8983/be...u322ugiflg5.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jakim celem jest pokazywanie silnika tej gry? (Dość ubogiego zresztą...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 wiadomo że jest ubogi a cel jest taki żebyście mi powiedzieli czy coś z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Rozmiar pliku: rar :rolleyes: Daj screeny, łatwiej będzie zrozumieć cel istnienia tego arcydzieła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Screeny: brak Scrreny muszą być bo inaczej łamiesz regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezint Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dziwne to troche... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jakies dwa kółka widze i nic poza tym,co to wogóle za silnik engine?Na moje oko to moze zachowaj ta swoja gre z tym silnikiem bo daleko nie zajdziesz. ocena -10\+10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi