Elver Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Chej, błagam was, dajcie mi a piece of code na to, aby wróg patrolował wyznaczony teren, tak jak w comandosie!!! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 A nie mógłbyś poszłużyć się patchem? A jeżeli ci chodzi o pole widoku to można zrobićjakieś objecty przed ludzikiem , z którymi przy kolizji, w żaleznośći czy ludzik stoi czy nie obejct(wróg) by "podbiegł" lub zaczął strzelać (distance_to_object) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elver Opublikowano 5 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 a co to jest patch? błagam dajcie mi to w formie code Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Patche dodaje się w tym drzewku co objecty i sprity itd... Jest to tak jagby tor ruchu który się ustala poprzez "narysowanie go". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroziom Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 raczej nie patch tylko PATH. PATH to ścieżka którą dajesz danemu objektowi, a on po tej ścieżce idzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Gorzej jest z tym,że patruluje ,ale nie łapie tych,którzy wchodzą na teren ;D.Ale to inna historia. a ten patch to ja myślałem na samym początku o łae do programu :).BYłem wtedy zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi