Marek_PL Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Robie gta mam juz osc duzo tylko mam pytanie... jak zrobic zeby auta innych (nie moje) jezdzily po mapie???? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Daj patha dla pojazdu i niech po nim sobie jeździ. To najprostsze rozwiązanie. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Zrobilem to ale on nie skreca na byle jakim zakrecie tylko tak jak path mu karze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No to czas się zabrać za kod który będzie wybierał drogę na podstawie jakichś danych czy też punktów odniesienia. =) Nikt Ci tego nie napisze bo przy tym jest jednak sporo roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 w sumie dzieki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Powstawiać na skrzyżowaniach waypointy i losować w którą stronę pojedzie. Na zakrętach wstawić inny waypoint, który każe mu skręcić w odpowiednią stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Powstawiać na skrzyżowaniach waypointy i losować w którą stronę pojedzie. Na zakrętach wstawić inny waypoint, który każe mu skręcić w odpowiednią stronę. no dobra tylko on skreca odrazu na 90stopni a nie powoli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A z tym skręcaniem powoli, to poszukaj na forum. Sam kiedyś zadawałem to pytanie, i mi ładnie odpowiedziano :) Morał z tego że na 100% jest odpowieć "na powolne skręcanie" na tym forum :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 mam kolejny problem otuz zrobilem naprawe i zrobilem, ze jak wjade do niego to auto mi zabiera a ja sie pojawiam(ludzik)i pisze ze auto bedzie za jakis czas. pytanie jak zrobic, zeby "za jakis czas" pojawilo mi sie takie auto jakim wjechalem??? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi