murdalow Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 dobra brzdękne zaraz może coś i powiesz czy badziewiowato brzmi bo ja chyba nie mam słuchu muzycznego nie mówie że to będzie piękne :) ale na frucie idzie heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 FL są do tego najlepsze :) !! bez problemów stworzysz każdy jeden gatunek muzyki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 dobra brzdęknąłem to moja gitara poracha mniej niż 1mb http://www.gmclan.org/up2034_8_gitara_poracha.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 lowrider@ To jest niemal że gotowy FLP xD ale dobrze że chociaż mu pokazałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 wiem bo o to mi chodziło co idze tam brzdęknąc bo ja na gitarach nie umiem i robie w czym innym a tego FLa ma demo heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hehe a ja mam XXL Bundle + Slayer 2 + Wasp & Wasp XT ;) zapłaciłem tylko 1167 zł xD :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Slayer dobra rzecz :P Praktycznie każdą gitarę potrafi zrobić, jednak trzeba się nieźle namęczyć żeby gitara akustyczna naturalnie wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ale czego się spodziewać w końcu to tylko syntezator :) nic więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja powiem szczerze że mi styknie fl i mm żeby jakiś bit wytrzaskać.. w sumie zawsze coś he he no i mam kupe sampli własnej roboty tzn miałem bo format był a na płytach chyba nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kupę sampli mówisz :) mój FL zajmowal tylko 12,6Gb :P do czasu aż mi dysk padł :( a ja głupi tego nie nagrałem ;(;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Dzisiaj w ramach testu najnowszej wersji owocowych pętelek, oraz podreperowania swego budżetu, zrobiłem znajomemu hiphopowcowi podkład do durnej piosenki (jeszcze jej nie nagrał), zapewne o jaraniu zielska, psach, maniurach i ciężkim życiu w blokowisku (pisałem już że nienawidzę hh?) Na moje ucho jednak podkład wyszedł niczego sobie. Jest tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jako przeciwnik muzyki elektronicznej wrzucę tu moje wykonanie utworu Genesis "Afterglow" na prawdziwych organach i prawdziwej gitarze. Automat perkusyjny z keyobarda. Jakość do niczego, głosu brak. :P http://www.gmclan.org/up2575_8_mike_p___afterglow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Fajne, tylko dźwięk trochę schrzaniony. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ostrzegałem. To dlatego że mi się wszystkie mikrofony zrąbały i nagrywałem mikrofonem w kamerce, z którego dźwięk jest jak przez tubę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi