aaaaaa Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 WITAM Szukam grafika który wykona grafe do strzelanki . Myśle o gifach i obrazkach samej postaci wrogów i broni. Gra ma mieć klimat II wojny światowej lub teraźniejszej walki z terroryzmem. Sami zdecydujcie co jest bardziej grywalne Moje gg to 655989 jeśli ktoś będzie chętny niech wyśle linki z obrazami pod ten adres lub da je tutaj EDIT : UWAGA: Mówiąc grafika nie mam na myśli osoby pracującej zawodowa jako grafik szukam po prostu kogoś kto w miare dobrze rysuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Nie ma takiego zawodu jak grafik, który rysuje w pixel arcie, to było kiedyś, teraz jest 3d, nie napisałeś co rozumiesz przez shooter, można to odebrać jako First Person, lub Flying Person, albo znów jako platformówkę z elementami strzelaniny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 wiesz nie wiem co to First Person ale raczej strzelanine z elelmentami platformówy EDIT: a co do grafików to kto rysuje obrazy do kier 2d na GameBoy lub telefony komórkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 FPS=First Person Shoter, Czyli np. F.E.A.R albo seria "doom'ków' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi