Sylwester Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 witam. wczoraj miałem robionego formata i nie zainstalowałem anty vira. brat albo moja mama byli na kompie kiedy mnie nia było. przychodze,a tu muli mi kompa,włącza się 10 minut i mam jeszcze coś takigo na każdych ikonkach: prosze pomóżci nie wim co robić,moż jakimś programm to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nie rozumiem, wszystko jest w porządku O_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nie rozumiem, wszystko jest w porządku O_o pomyśl....co napisałem nie powinno być tego niebieskgo tła na nazwach ikony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Właściwości Mój komputer -> zakładka Zaawansowane -> blok Wydajność -> Ustawienia -> zakładka Efekty wizualne. Kombinuj. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 to czemu nagle mi zamula kompa i włącza się 10 minut? nie licząc to że połowa ikonek nie działa,albo zmieniły swoj miejsce. edit: neta też mi muli gmclan się jakoś dłużej wczytuje. pomóżcie plx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 sKAN LUB FORMAT i anti vir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Źle zainstalowany sterownik? Brak najnowszej wersji sterownika? Bajzel na dysku? Brak najnowszej wersji DirectX? Dużo by wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 kiedyś po formacie stało mi się takie coś gdzieś po 2 miechach więc to raczej odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Malware? Windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Na niektórych pirackich wersjach Windowsa jest wirus, który sie uaktywnia po uruchomieniu Internet Explorera. Niestety jest to coś w rodzaju Rootkit'a, i antywirusy po prostu nie rozpoznają go. Warto też się zapytać tych, którzy byli wcześniej, co robili na komputerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Użyj przywracania systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Zainstaluj Linuksa. :) Spróbuj zrobić generalny skan, ew. kolejny format. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Zainstaluj Linuksa serio? jak tak patrze to wszyscy z Gmc wyzywają linuksa,no może oprócz pare osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Black, ale mu dałeś ######stą radę a kiedyś miałem ten sam problem. pojawił się nagle, razem z jakimś syfem, tzw. wirusem. wirusa udało mi się zneutralizować, ale te belki pod ikonkami na pulpicie zostały. wku*wiłem się, zrobiłem reinstalacje systemu, a potem wróciłem do linuksa zrób format, ew. tak jak Vardi mówi - przywracanie systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 To raczej nie wirus... Tak to po prostu jest, kiedy się instaluje piracką wersję systemu - nawwalają Ci tam jakiegoś szajsu, pozmieniają pliki i później jest tylko jeden wielki ogólny burdel - tak to można powiedzieć. Jeżeli robiłeś pełnego formata, to tym bardziej nie powinno tak być, chyba, że już nawrzucałeś na dysk jakieś swoje pliki albo naściągałeś różne programy... Zainstaluj antyvira, przeskauj kompa i wszystko się wyjaśni, o ile to nie rootkit, DEE, albo jakiś bug w rejestrze/systemie pirackiej kopii... Wtedy ściągnij jakieś Rundll.exe albo RegCure i sprawdź system, ostatecznie użyj przywracania systemu i sprawdź jeszcze raz rejestr HijackThis'em i zweryfikuj kod... Możesz też użyć aplikacji Norton do sprawdzania poprawności plików i systemu lub po prostu Avasta. Zainstaluj firewalla. Powywalaj zbędne pliki/programy z dysku (już po przywracaniu systemu) i zajrzyj do dziennika wydajności w Narzędziach Systemowych. W ostateczności przeinstaluj system... Albo lepiej: wgraj oryginalną kopię systemu Microsoft®© Windows® XP. To na tyle. A ażeby zmienić te cienie pod ikonami, wejdź w Efekty Wizualne (tam gdzie powiedział Tymon) i zaznacz opcję "użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu". Uojt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 juz wszystko wróciło do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No to możesz zamknąć temat (10x) :D A 16. punkt regulaminu to się czytało :P ? Warn, bo ta zabawa w moderatora jest u ciebie nonstop ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi