Szymek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Prosiłbym o prosty uploader na zasadzie hostingu czyli gościu rejestruje się i uploader tworzy mu folder na jego stronę i jak się zaloguje to poprzez uploader wgrywa sobie stronę do swojego folderu acha i jeszcze jak da radę to ograniczenie żeby np jego pliki nie przekraczały rozmiaru 200mb. EDIT: A i jeszcze gdy ilość użytkowników przekroczy 22 blokowała się i przekierowywała na inną stronę czyli następny serwer. :D Sora za wymagania ale bardzo tego potrzebuję. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 WIesz, nikt ci gotowej strony nie napisze. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja mu napiszę, ale za 1500zł. :) To i tak bardzo mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czy to aż takie trudne?? Bo ja niestety nieumiem php a zanim się nauczę to minie trochę czasu a się z tym śpieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 To jedyne rozwiązanie to zabulic ze 2000zł i czekać. Chcesz, mogę ci taki projekt wykonać za wymienioną wyżej sumę. Życie to nie bajka. Usugi webmasterskie nie są tanie. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czy to aż takie trudne?? Bo ja niestety nieumiem php a zanim się nauczę to minie trochę czasu a się z tym śpieszę. Trudne to nie, ale czasochłonne, a czas to pieniądz. Programista mógłby go przeznaczyć na coś innego niż robić skrypt nieznajomemu i to za darmo, np... robiąc komuś innemu za kasę lub sobie odpoczywać. Czy ja muszę tłumaczyć takie podstawy? :P A jak nie masz i czasu i pieniędzy, to pozostają jakieś gotowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Musisz się Szymek pogodzić, że na tym forum to sami kapitaliści są, poza Tymonem, który jest tru socjalista ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja tez odcinam sie od babylonu Marmot ;-) Razem z Tymciem zrewolucjonizujemy świat ;d jeśli Twoja droga prowadzi do złotego miasta, lepiej zabierz jakas sztabke lezaca przy drodze i zawroc puki nie bedzie za pozno bracie ;-) dobrze zainwestowana sztabka i tak sie rozmnozy,a przeciez nie musisz srac do zlotego klozetu ;p a zebu bylo w temacie, dla mnie zrobienie takiego czegos to czarna magia wiec nie pokaze swojej antykapitalistycznej duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Taaa... świat marzeń, gdzie wszystko jest za darmo i nie ma kapitalizmu, a tylko wszyscy sobie bezinteresownie pomagają. ;) Zresztą taki skrypt z przełączaniem między serwerami to cała infrastruktura serwisu i serwerów, a napisanie takiego czegoś trwa... a czas to (powiedzmy że, kurfa, chleb). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ranmus za znasz jakiś gotowiec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ranmus za znasz jakiś gotowiec?? O_o http://hotscripts.com/ http://google.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ZAgadaj do rapida żeby ci dali swój skrypt. ;pp. Tak na poważnie wątpie żebyś znalazł gotowy skrypt. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A co to jest WHM i czy jakiś darmowy serwer to ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 WHM to panel zarządzania serwerem dla aministratora, w komplecie z CPanel'em - panelem zarządzania kontem użytkownika. Licencja na rok kosztuje około 450$ z tego co pamiętam i trzeba odnawiać po upływie okresu. Jakieś darmowe serwery może to i mają, tylko że to nie ma żadnego związku z tym tematem. Poza tym jeżeli chcesz zrobić uploadera na sieci darmowych kont www, to pamiętaj, że jest to BARDZO PORONIONY POMYSŁ, ponieważ właściciele serwerów mogą od wywalać takie konta od tak sobie (taki jest z reguły regulamin), poza tym strasznie mulą i nikt poważny nie będzie chciał z czegoś takiego korzystać. Do takich rzeczy potrzebny jest cały fizyczny serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Nie ja po prostu chcę trzymać to i wypróbować na darmowym a jak będe miał kasę to kupuję płatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Znalazłem gotowca. Tlyko mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego występują błędy i jak je naprawić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Sessions Path Writeable, Magic Quotes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A co to znaczy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Znalazłem gotowca. Tlyko mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego występują błędy i jak je naprawić?? Może najpierw byś napisał jakiego, skąd go można ściągnąc i jaki błąd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Już sam naprawiłem i usunąłem link. A wogóle skończyłem instalację http://highlevelgamestudio.free-site-host.com/hosting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi