Wolfoxer Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jest wiele takich gier (zapewne), ale ja nie wzorowałem się na żadnej, kiedy wymyśliłem takową grę nie słyszałem o żadnej podobnej (a później usłyszałem o grze na podobnej zasadzie). Moje zdolności w GM nie pozwalają mi na "skomputeryzowanie" jej. Jeżeli ktoś lubi robić gry logiczne to niech mi wyśle PM'a i jakąś swoją grę logiczną (tutaj przypomina mi się chyba najbardziej skell) a ja wtedy wyślę mu swój pomysł ("wybrankowi"). A oto moje wymagania: -Podczas startu gry logo informujące o moim wkładzie -Miejsce w credits Zgłaszajcie się bo przygotowanie tej gry sobie to chwila roboty a tak to wskoczy mi gotowa i można grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 -Podczas startu gry logo informujące o moim wkładzie -Miejsce w credits A jaki dokładnie będzie ten twój wkład?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Z tego zrozumiałem że wymyśli jakąś gre logiczną, jak go poprosisz, ty ją potem na gml przełożysz i na exe Ale Wolfoxer za podsunięcie pomyslu chce być w credids itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Nie musi prosić tylko udowodnić, że tej gry nie spartoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 chcesz wciskać ludziom kota w worku ;_;. lepiej naucz się programować i powoli, lecz konsekwentnie rób grę, a nie namawiaj do tego innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 LiteFisz, wbrew pozorom wiele ludzi tak robi. Mi np. Woock lubi podsuwać pomysły na gry. Nie jest to nic złego. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 @Tmek A zrobisz mi? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To jak? Nikt się nie zgłosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Dlaczego nie powiesz tutaj co to za gra? Przecież jak ktoś miałby robić podobną, to zobaczy gotowe exe i na jej podstawie zrobi swoją. Więc chyba mądrzej napisać teraz o co chodzi i nie robić wielkiej tajemnicy z byle czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Popieram zdanie Blacka.... Zawsze można zrobic taką grę jak się zobaczy plik *.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ja wole żeby zrobił grę w gm i zapisał jako *.bat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Poślij mi PW z tym pomysłem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 @Tymon Pomysł wysłany @Black Jednak będą musieli poczekać do exe i dlatego wolę robić tajemnice z byle czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi