Solmis Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A więc będę mówił częściowo, czego potrzebuję. Teraz napiszę to, czego najbardziej potrzebuję na chwilę obecną. A więc: Budynki: - Magazyn Surowców - Sztuczny Park (pod szkłem) - Mur - Elektrownia słoneczna - Pałac - Kopalnia żelaza - Kopalnia kryształu - Wywiertnik Ropy - Maszynownia - Stacja Naukowa UWAGA: Akcja tej gry strategicznej odbywa się po wybuchu bomby nuklearnej. Więc będą także nowe technologie i style w budownictwie. Budynki budowane są z żelaza i kryształu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jaki rzut? Jaka wielkość? Szczegółów... człowieku. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Proszę >>> .......... A teraz chwila wyjasnień: Są one narysowane od góry, z nieokreślonej odległości, ale jest duża. A mówiąc poważniej podaj szczegóły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Może powiedz wiecej... Jaki ma być rzut itp... Ktorys z tych rzutow? (przykladowo) - to jest tak schematycznie narysowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 @ up Wiem co to są rzuty itp. @ topic Wymiary ok.: 100 x 100 pixeli A rzuty: tak by pasowały do reszty ( raczej trochę z boku, pod kątem) :] EDIT: Coś takiego tylko wym. max. 100x100 px (i oczywiście lepsza grafika :P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 To jak, ktoś w ogóle zrobi coś lub chociaż spróbuje? Temat zaczyna się starzeć, a projekt powinien iść do przodu. Ktoś już coś ma? :( EDIT: Sory za double posta, ale musiałem trochę odświeżyć temat, bo się o nim zapomni. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 widzisz jak to jest na tym forum mi też nikt nie pomógł w grafice wszyscy tylko kłucili się jak się pisze Backround Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 widzisz jak to jest na tym forum mi też nikt nie pomógł w grafice wszyscy tylko kłucili się jak się pisze Backround I dobrze, kiedyś już Tobie zwracałem uwagę, ale nie posłuchałeś, chyba zrobię czarną listę samolubów i przypnę na forum. Nie wiesz o co chodzi? No to przypomnę. Otóż założyłeś już około 45 tematów i w każdym pytasz o różne kwestie, więc Tobie inni użytkownicy GMLCAN'u pomogli już napewno ponad 50 / 60 razy. Natomiast Ty jeszcze NIKOMU NIE POMOGŁEŚ!!!! Właśnie przeczytałem wszystkie twoje posty. I jeszcze masz czelność zwracać na to uwagę. Koleś, Ty chyba nie rozumiesz idei tej strony oraz wypowiedzi Solmisa. Odpisałeś mu: widzisz jak to jest na tym forum mi też nikt nie pomógł w grafice wszyscy tylko kłucili się jak się pisze BackroundA przecież on miał na myśli m.in. właśnie CIEBIE. Rozumiesz? Czemu mu nie pomożesz? Co Ty zwolniony z pomagania jesteś? Nawet Solmis udzielał innym pomocy, a Ty? Każdy tylko by chciał by inni mu pomagali a samemu się tyłka nie chcę ruszyć... Takim użytkownikom mówimy stanowcze nie! Na tej stronie ma pomagać każdy każdemu w miarę swoich możliwości. @Solmis: Szansa że ktoś pomoże na gmclanie z grafiki jest 100 razy mniejsza niż pomoc w gml. Chyba wziąłeś to pod uwagę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Tak, ale chyba w końcu sam zrobię tą grafę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Do Ranmusa . Pomogłem kilku osobom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Do Ranmusa . Pomogłem kilku osobom aaaaaa Pytania początkujących ( 187 postów / 65% z aktywnych postów użytkownika ) O co zakład, że żaden nie jest odpowiedzią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Natomiast Ty jeszcze NIKOMU NIE POMOGŁEŚ!!!! Właśnie przeczytałem wszystkie twoje posty. Do Ranmusa . Pomogłem kilku osobom Podaj linka aaaaaa gdzie komuś pomogłeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 8 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Do Ranmusa . Pomogłem kilku osobom Pomogłeś, ale już po moim poście i to tak raczej na odczepnego. Myślisz, że tego nie zauważyłem? Taki bajer to nie ze mną. :] Zamykam temat, żeby się tutaj totalny offtopic nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi