Webzir Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Jestem zły i dlatego zacytuję to co napisałem na innym forum, ale tam same ©hamy, i nie chciały mi zrobić :( Zakładam stronę (nawet już dużo kasy nazbierałem na serwery domeny itp) i właśnie teraz edytuje kod źrÄ???dłowy. Jednak przydało by się jakieś logo, bo to co mam ściągnąłem z netu :P To logo jest w dwÄ???ch kawałkach, tak więc daje je: 1- mniejszy kawałek 2- większy kawałek Bardzo proszę o zrobienie tego loga :rolleyes: Pozdro 4all, guxio Edit: O, żesz, ale ja roztrzepany jestem :P Na tym logu ma być coś związane z tematyką strony czyli "darmowym, legalny, oprogramowaniu, oraz poradach", nie wiem dokładnie co. Jakiś tam laptop, albo coś takiego :P . Prosiłbym też żeby był adres strony SuperProgramy.info. (jak można, proszę o wersję bez napisu). Avie-derci muachachos :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 pokazujesz logo i chcesz zebysmy je zrobili? O_O xD lol itp. itd. ;) edit: ah sry nie doczytalem do konca twojego cytatu xD ja przynajmiej nie zajme sie tym "logo'em" xD :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Chyba raczej L ogiem =P To jak znajdzie się chętny? Bo pół litra na główkę to dużo było różnych fajnych ludzi =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja ci dam w edicie na szybko zrobione,ale jak ci sie spodoba to sie postaram :) EDIT: mosz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 O_o nie chcę nic mówić, ale to jest stare logo, z niewyciętą grafiką oraz z czcionką arial. To jest komercyjna strona, a nie jakiś badziew. PS: Mam nadzieję, że to odpowiedź, po moim żarcie w podobnym temacie =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Komercyjna? To ile płacisz Ty za logo Nam? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 sorrki, ale jak ci sie nie podoba to se zanajdz kogos innego do zrobienia tego logo PS dzieki Tymon za dobre pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Komercyjna? To ile płacisz Ty za logo Nam? ;] Eeee.... Dobra, strona nie komercyjna =D Edit: sorrki, ale jak ci sie nie podoba to se zanajdz kogos innego do zrobienia tego logo No tak, ale ty tego loga nie robiłeś =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 sorrki Bardzo proszę o zrobienie tego loga no i... moze nie robiłęm ci tego obrazka w tele ale polaczylem i dodalem kilka uleprzen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Kurde, chyba nie rozumiecie. Guxio aktualnie ma logo ściągnięte z netu, a chce nowe, oryginalne w podobnym stylu, żeby nie plagiatować. Dobrze zrozumiałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ranmus rox po prostu. edit: I chyba pierwszy, który dobrze napisał mój nick =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Sory za dołble posta ale mam motywację. Jeżeli uda mi się uzbierać tyle kasy, żebym mógł wypłacić z ad sense przeleję na konto grafika dyszkę =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi