PRT Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Mam notebooka i wszystko działa ok, tylko że jak np: przeglądam stronę i wcisnę strzałkę w dół lob pokręcę pokrętłem na myszce to ekran tak jakby skacze a nie przewija się , wiecie co może to powodować ? EDIT: Może nie skacze, ale widać ewidentnie jak idzie taka jakby fala która odświeża :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Może masz zbyt słaby sprzęt, ja tak mam jak pracuje w trybie awaryjnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Zainstaluj Sterowniki od karty graf (o ile były) i zobacz czy masz zainstalowanego jakiegoś directX'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Sprawdź ustawienia myszy, czy w scrollu przeskakuje co strone czy co kilka linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi