Marrac Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Mam mały problem z kartą graficzną.Kiedy miałem Windows 98 wtedy karta działała normalnie.Odczytywało DirectX mogłem grać w Soldat i inne gry.A teraz niewidzi DirectX pisze że "Twoja karta niewspółpracuje z DirectX8" W Soldacie wyskakuje błąd że niemożna czegoś tam otworzyć a jak coś zmieniłem to niebyło widać gry. Miałem wcześniej zainstalowane sterowniki do karty ale kiedy teraz chce znów zainstalować pojawia się taki błąd http://img99.imageshack.us/my.php?image=errornz5.png Czy może mi ktoś pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 LOL to nie jest błąd xD Mam to samo jak instaluje niektóre sterowniki to informuje, że to oprogramowania nie przeszło zgodności... daj mimo to kontynuuj i powinno działać mi zawsze all działało ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ok zainstalowałem ale dalej jest ten błąd że karta graficzna niewspółpracuje z DirectX8 :( Może jest za słaba i to wada karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Wejdź w ustawienia gry, kliknij zakładkę Więcej i tam zaznacz opcję Kompatybilność wideo. Może też nie przeładowałeś systemu po instalacji? <_< Możesz też w zakładce Grafika, bloku Karty wideo wybrać default - choć nie wydaje mi się żeby pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 łee, mi taki błąd w soldacie wywalało, mimo że mam DX10 + 8800 XD. pomógł reinstall soldata, nie wiem czemu. (te, a weź się w ogóle upewnij, że masz DX8 <3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi