Artur Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Witam, dopiero zaczynam pracę w programie Game maker 5.3 i nie wiem jak zrobić żeby te same obiekty w TLE się powtarzały i znowu szły w tym samym kierunku, głównie mi chodzi, że człowiek idzie w prawo, a obiekty poruszają się w lewo, ale nic mu nie robią, np. budynek jakiś :D Proszę o pomoc, bo mam problem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Poprostu nie dajesz na te budynki solid, oraz nie dajesz żadnych akcji związanych z nimi. Choosen edit : genialna odpowiedz... ale polowicza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 A jaśniej, bo nachwile nic nie zrozumiałem, jedynie że budynki mają być i żadnych akcji na nich, ale jak zrobić żeby poruszały się w LEWO i się powtarzały. Czyli od nowa się zaczęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 A nie można sobie narysować tła z budynkami i ustawić mu przesuwanie się w lewo z określoną prędkością? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 5 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Już wiem jak to zrobić, każdy coś powiedział i każda rada mi się przydała, no może nie ta ostatnia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 Tyle, że ta ostatnia jest najprostrza w wykonaniu i naj mniej zawodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi