Szymek Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Dlaczego nikt nie pisze nikomu nie zależy na tak prostej pracy jak: -level maker -tekstowiec ?? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Dlatego bo ludzie wiedzą iż ten team prędzej czy później się rozpadnie i nie ma sensu do niego wchodzić. Smutne ale prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 -level maker -tekstowiec co oni beda robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 A w sumie level makera nie potrzebujemy ale tekstowiec będzie wymyślał gry, fabuły, scenariusze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 To w takim razie tekstowiec nie ma prostej pracy, gdyż musi wymyślić każdy aspekt gry. Podobnie level maker - musi się wykazać wyobraźnią, którą nie wszyscy posiadają (joke ;p). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 No w sumie masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 tekstowiec ma wymyslac wszystko i w ogole na maxa wszysciutko a reszta ma sie dostosowac i robic bez wykazania inicjatywy w tworzonej grze? to ja nie chcialbym byc wtakim teamie, ale powodzenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 W sumie stwierdziliśmy że niepotrzebujemy jednak tekstowca. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 co raz mniej mi się chce być w teamie. bo raz mowisz że chcesz tekstowca i lvel makera,inny mówią że to niepotrzebne/za dużo roboty,to ty od razu się do tego dostosowujesz. nawet nie mam zadngo kontaktu z innymi członkami tego całego teamu. o wiele lepiej było w power of games,ale musiałem w szkole poprawiać i odszedłem :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 To ja niemam z tobą kontaktu bo cię nigdy niema na gg bo inaczej podałbym ci numery gg do innych. :] A na temat level makera i tekstowca rozmawialiśmy na ten temat z wisznem a że ciebie na gg niebyło to już niemoja wina. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Tak jak Proxx, podobnie odechciewa mi się takiej współpracy, gdzie nawet nie wiadomo kogo potrzeba do teamu. Szymek, ulepsz ten team, albo mówie ci: za kilka dni się rozpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 szymek podpasowuje się pod wszystkie wypowiedzi, jakie tylko znajdzie w tym temacie, kosmopolityczny gej z francji czy co :|? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Widać że w tym temacie od pewnego czasu nie zaglądał mod. Forum to nie czat! Nie piszcie tutaj wiadomości zakładającej się tylko z kilku wyrazów np:"A z jakiego powodu??" A po drugie to we dług mnie to Team powinien szukać ludzi do pomocy a nie coś w stylu: "Yeah robimy team graficzny, nie mamy ludzi. ktoś chce dołączyć to gg [...] a jak sie nie podoba to wypad. " Team powinien się starać szukając i przyjmować wszystkich. A wracając do tematu xD, To ja bym mógł dołączyć ponieważ nie mam już co robić na tym komputerze :) Mogę polepszać tekstury. O! Koniec mego smętnego gadania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Cekol: Czy to znaczy że mógłbyś robić za grafika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Niestety nasz webmaster się wypisał z teamu. tutaj zacytuje co napisał: no nie wiem, może czasu nie mam albo chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi