Matyxex Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 W przykadzie z menu pokazano w zakłdce wczytaj sprite a ja chce to zrobić z objectem, da się? A właściwie potrzebuje takie menu w roomie do budowy klikasz na coś i pojawia się lista budynków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Musisz sobie stworzyć tablicę która będzie przechowywała nazwy przycisków. Później wyrysować i sprawdzić nad którym znajduje się kursor myszy. Później po naciśnięciu LPM zachować indeks tablicy nad którą był kursor myszy podczas kliknięcia. Później tylko prosty warunek który będzie odpowiadał za funkcjonalność przycisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ja kiedyś zrobiłem sobie prosty przykładzik z tym co potrzebujesz. Ale aktualnie nie mam go przy sobie, bo pracuje na innym kompie. Potem go zamieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi