Supavader Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Tak, to kolejny inteligentny temat. Gra ktoś może w Baldur's Gate II? Zrobilibyśmy serwer i można by zacząć grać od nowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja mogę zagrać w 1, na poprzedniej edycji D&D. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja w sumie też, ale nie pamiętam jak to było z zachowywaniem gry. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja mogę zagrać!!! A masz dodatek? Bo z Tronem Bhaala będzie można dłużej grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A masz dodatek? Bo z Tronem Bhaala będzie można dłużej grać. no właśnie w Tron Bhaala chciałem grać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To może jutro zagramy? Jak ktoś ma jakieś własne portrety i chce z nimi grać to to niech da linki żeby można było je ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To może jutro zagramy? Jak ktoś ma jakieś własne portrety i chce z nimi grać to to niech da linki żeby można było je ściągnąć. ja bardzo chętnie, ale we 2 to tak głupio trochę :P jeszcze kogoś nam potrzeba, żeby chociaż 3 było. No i ktoś musi serwer postawić xD (a jeśli chodzi o portret to sobie Vadera walnę xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 bym mógł zagrać i pohostować, ale zależy kiedy chcecie grać. jutro mam trochę do roboty (konfiguracja nowego linuksa ), więc proponował bym sobotę lub niedzielę - jestem czynny od 11 do 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 bym mógł zagrać i pohostować, ale zależy kiedy chcecie grać. jutro mam trochę do roboty (konfiguracja nowego linuksa ), więc proponował bym sobotę lub niedzielę - jestem czynny od 11 do 16. a jutro dasz radę o np. 17? albo inna godzina, byleby pasowało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 jutro nawet nie będę miał gdzie (brak miejsca na dysku) BG2 zainstalować. mówię, jutro sram się z linuksem, a w łikend jestem wolny i gotowy do wykorzystania :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ok, to gramy w sobotę. Na razie potrenuję trochę jeszcze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 no i gitara. jeszcze jutro zagadaj do mnie na gg (#2555228) gdzieś tak pod wieczór (tzn. 22-23 :D) to omówimy 'szczegóły' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Może nazwać Temat gry RPG ? Bo wiecie , ja mogę zrobić setki topków , z grami ..... No więc : Gra ktoś w przecudną grę Arcanum ? Super fajniuśki RPG ^^ ..... Gra ktoś oprócz mnie i TeeGee na forum ? Jak nie to mogę dać link do torrenta z bardzo dobrym healtem .... /// Smoczku , kilka spraw : 1. 1 zdanie jest o temacie , drugie wsadziłam bardziej jako ps ..... 2. Po co Sobie nabijasz posty ? Myślisz że moderatorzy są tacy tępi i nie wiedzą co jest a co nie na temat ? Bo ja też mogę sobie napisać w większośći topiców "nie na temat" :bye1: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 @up Nie ten temat! Warn za zabawę w moderatora. Przeczytaj regulamin to może unikniesz kolejnych. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 gramy jutro (12.05.07) o 11:00. IP jeszcze nie znam, pietrus poda jutro :P jak ktoś używa własnych portretów to podawajcie tutaj linki. Ja na ten przykład używam: większy i mniejszy. EDIT: pamiętajcie, że portrety są w *.bmp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Gramy na wszystkich zezwolenich i na opcij dotyczącej pałzy podczas romowy. Ja mam Wojownika/Maga/Złodzieja i Druida Zmiennokrztałtengo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ja moge grac... ale w koncu w co gramy? W Baldura I czy II? Bo II chyba gdzies mam a I to bym musial sciagnac skads :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 gramy w Baldur's Gate II Tron Bhaala jak już wcześniej wspominałem :P przypominam że jak ktoś ma własny portret to niech tutaj da (*.bmp!!!) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 No to zaraz poszperam w stercie plyt i moze na 11 sie wyrobie ;) EDIT: No niestety, jak zwykle gdzies mi je wciaglo <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Kto gra w Neverwinter nights? ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 @up NIE TEN TEMAT!!! EDIT: Podajcie IP serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 WYBIŁA 11:00 DAJCIE IP SERWERA I GRAMY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 nie double-postuj :P pietrus się spóźnia, damy mu jeszcze chwilę i jakby coś to ktoś inny postawi. EDIT: za 3 min spróbujcie wbić tutaj: 89.79.197.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Nie da się połączyć. Masz Hamachi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 wybaczcie, ale dzisiaj wypadło coś przez co grać nie mogę. może następnym razem, ew. jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 u mnie jeszcze lepiej, bo karta sieciowa mi się zjeba** i przez to byłem odłączony od internetu przez cały dzień. A że siedzę na komputerze siostry to grać nie mogę :/ no cóż, takie życie, jakby to powiedział little: wiagra za $9. Jak naprawię ten swój złom to zagramy. Może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 I co, gracie moze juz w Baldura? Ja sobie wlasnie zalatwilem gierke i jak cos to moge grac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 I co, gracie moze juz w Baldura? Ja sobie wlasnie zalatwilem gierke i jak cos to moge grac :) nawet nie doszło do spotkania, bo ja jestem odcięty od internetu, pietrus zgredzi że nie może, a smok nie potrafi się połączyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi