Smok Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Chyba macie rację, troche przegiąłem. Lepiej nie będę pisał w tym temacie, przynajmniej narazie bo jeszcze kogoś więcej obrażę. Życzę miłego tworzenia gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Pheee.........cały czas nie można połączyć z serwerem. Ani po testować ani nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 oż ty bluźnierco! Zelda ma brzydką grafikę!? Jak na te czasy z których jest akurat ta zelda z któej on wzial grafikę (Legend of Zelda: Link to the Past) to ta grafika roxuje! A jak ci nie pasują stare gry to http://wii.qj.net/uploads/articles_module/...qjpreviewth.jpg zła grafika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 A jak ci nie pasują stare gry to http://wii.qj.net/uploads/articles_module/...qjpreviewth.jpg zła grafika? A z którego roku jest ta gra? Jeśli jest nowa to nie wydaje mi się taka świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Widać słabej roździelczści texturki ale reszta ok :D. Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Jeśli się orientuje , to gra na Nintendo Wii . Pablo jesteś ciut przewrażliwiony na punkcie Zeldy. Ps. Zaraz ściągne , i o ile będzie działać , przetestuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 oż ty bluźnierco! Zelda ma brzydką grafikę!? Jak na te czasy z których jest akurat ta zelda z któej on wzial grafikę (Legend of Zelda: Link to the Past) to ta grafika roxuje! A jak ci nie pasują stare gry to http://wii.qj.net/uploads/articles_module/...qjpreviewth.jpg zła grafika? Jeśli się odemnie odzepisz to ja się odczepę od Zeldy. Po za tym jesteś troszkę przewrażliwiony. Jeśli chdzi o krytykę to już mi przeszło. Dlaczego serwer jest off? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 A po co dla ciebie ONLINE ma być?? Przecież ty w to nie chcesz grać o.0 Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi