bartek1990pl Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Tutaj możecie pograć plik tak jakby z grą ( przykładem poczęści ) : DOWNLOAD NIE KLIKAJ TUTAJ !!! ROZMIAR : 71,3 KB (bajtów: 73 074) Tytuł : Mario Gangsta Gatunek : PLatformowa Opis: Miałem pomysł aby stworzyć mario gengsta :) który np. po zjedzeniu grzyba ( HALUCYNA w tym przypadku ) ma dziwne omamy np. ekran się trzęscie , kolorki pulsują :D i takie tam , poprostu ma faze. Z kominów zamiast roślinek miała być gandzia , potowrki to miały być niggasy , czarnychy z kajdanami , prawdziwi Brooklyn , bronks ! west sa ! :D , czaicie te klimaty ... Królewna to miała być pani lekkich obyczają .. Lecz projekt porzuciałem z braku chęci , braku umiejętności . Mam nadzieje, ze może których z was dokończy te Pimpowskie dzieło :) i tam w cdreditsach mógłby o mnie wspomniec hehe :P ... Mam nadzieje , że ktoś się skusi na stowrzenie naprawde fajnej gry która podbije wiele serc u graczy :D ... Tu dużo skilla w gm nie trzeba ;) ... gorąco polecam :P ! Autorzy : ja ja ja ja ... Screeny : Edit/down: grafe mam z mario :P , print screen i moc painta ... jej ściągnąłem mario na kompa , odpaliłem z umulatora i robiłem print scrint :) ... a tego chodzącego grzybka czy tam co to sam już przerobiłem ... do CyberDoga : Po co Ci wersja exe ? do 123el : To tylko pomysł na dalesze pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Niezły pomysł :thumbsup: to ja go pozwole sobię przejąć. A skąd masz grafę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Eee, czym to się różni od zwykłego Mario? Wrogami i trzęsieniem ziemi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 wpadłem do dziury i dalej zap...a nie było mnie widać, chyba byłem w piekle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 A te chodzące grzybki skąd masz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Daj wersję EXE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 To zwykłe Mario nic wielkiego zwykłe mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 To zwykłe Mario nic wielkiego zwykłe mario Za zwykłe Mario postawiłbym 4/5 - takich prac jak zwykłe Mario na GMClanie właściwie nie ma. A to nie jest Mario, tylko platformówka ze sprite'ami z Mario. Mario toto nie przypomina. 2/5 - jakoś nie podoba mi się idea mieszania ziomowatych klimatów z Mario. Co nie, ziąąąąąą? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 zależy od gustu kto co lubi , pełno jest różnych filmików typu gengsta mario :D jest nawet flash mario komunista :P i wogule aaj... To co zrobiłem to prawie nic. Powyciągałem troche grafik z mario i praktycznie to nic więcej. Można by zrobić coś ciekawego w jakimś Team'ie ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 My z teamem już się tym zajęliśmy aktualnie tylko czekamy z grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 jak to czekacie z grafiką ? :) przecież to macie prawie , że pod nosem :D ja tam moge pomóc conieco :rolleyes: o ile mnie wtajemniczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 jest nawet flash mario komunista Na CDA nie ma oryginalnych nazw. To się nazywas "The people's Mario" i ma styl. pełno jest różnych filmików typu gengsta mario Pokaż, bo na newgrounds.com nie znalazłem za bardzo takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ee tam, dlaczego mario nie moze byc gangsterem? w koncu to najwiekszy kozak w historii gier komputerowych, i nawet za to warto wkrecic go w jakies smieszne klimaty. Chociaz fakt że Rasta Mario to byłaby już przesada, ale wystarczy dodać mu łańcuch na szyje i zrobic ze w intrze pocina z luigim i 2 biaaatch w lowriderze czy cos, i już mamy mario gangsta.. i pomysl wcale glupi byc nie musi jak sie dobrze rozpracuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ee tam, dlaczego mario nie moze byc gangsterem? w koncu to najwiekszy kozak w historii gier komputerowych, i nawet za to warto wkrecic go w jakies smieszne klimaty. Chociaz fakt że Rasta Mario to byłaby już przesada, ale wystarczy dodać mu łańcuch na szyje i zrobic ze w intrze pocina z luigim i 2 biaaatch w lowriderze czy cos, i już mamy mario gangsta.. i pomysl wcale glupi byc nie musi jak sie dobrze rozpracuje.. Masz rację, ale trzeba to zrobić umiejętnie, czego nie widzę w tym zalążku produkcji. Bo grzybki halucynogenne i goombasy z afro na razie na mnie wrażenia nie robią... Jeśli ktoś dobrze to dokończy, to fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Bartek1990pl: Bo staramy się o ładniejszą ale temu naszemu grafikowi się niezbyt chce chyba :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 A może lepiej dać grafikowi sprite'y ze SNES-a, a nie z NES-a i mieć ładniejsze? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ale on sam robi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ale on sam robi Chodzi mi o to, żeby zrobił na podstawie, bo nawet Mario Forever (osławione i znudzone) Buziola bazowało na cudzych grafikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 a ile osób jest w tym waszym teamie :) ? eeh to coś lipny grafik , jak mu się nie chce. Lepiej niech może nie robi sam tylko powrócił do tego stylu "Retro" z przed 18 lat ;) ! Bo nowości tylko mogą zaszkodzić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi