Mateki Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Tytuł: Kills the Downs Gatunek: Catch the Clown Opis: Zabij te sztraszne potwory Download: http://www.gmclan.org/up1818_4_Kill_the_Clowns.html Rozmiar pliku: 1mb Autorzy: Programowanie: Mateki z przykładu Jakluba Fabuła: Mateki Grafika: GM i Mateki Muzyka: Jaklub z przykładu Screeny: http://www.gmclan.org/up1818_4_snapshot.html Sterowanie: Lewy, prawy, środkowy przycisk myszy Mam problem z Uploaderem co zrobić ? Nie moge dać screena to pierwsza moja oficjalna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Przerobiony Catch the Clown :P Gra taka średnia. Na kilka kliknięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Mam problem z Uploaderem co zrobić ? Nie moge dać screena imageshack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nawet nie ściągam, więc nie ocenię. A dlaczego? Bo piszesz że to CATH THE CLOWN tylko inna grafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Kills the Downs Chyba nie chodzi o to żeby zabijać ludzi chorych na Dałna? Po za tym z takimi grami to się lepiej schowaj;/ edit: no może jeśli zobacze ładne grafiki i wykonanie to dam 2 gwiazdki I daj te screeny. edit:2 kto taki mądry i dał 5 gwiazdek?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 kto taki mądry i dał 5 gwiazdek?;p sam sobie dał, to oczywiste -_- ludzie przestańcie przerabiać Catch the Clown, chyba do Marka Overmarsa napiszę żeby to wykasował z tutoriali xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Po pierwsze nie da się samemu dać gwiazdki Po drugie nie jestem debilem zeby zabijać ludzi chorych to tylko żart (chodzi tu o clauna) Po trzecie lewy- strzał prawy -laser środkowy-piła mechaniczna. Po pierwsze nie da się samemu dać gwiazdki Po drugie nie jestem debilem zeby zabijać ludzi chorych to tylko żart (chodzi tu o clauna) Po trzecie lewy- strzał prawy -laser środkowy-piła mechaniczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Po pierwsze nie da się samemu dać gwiazdkiDa się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 da się da...inaczej byś jej nie miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 nie, nie, NIE! dalibyście jeszcze punkt regulaminu: X. Nie wolno zamieszczać przerobionych przykładów. Poza tym gra to kompletne dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 X. Nie wolno zamieszczać przerobionych przykładów. to noobom by się nudziło.... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi