trolu122 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 jak zrobić w GM ruch plaformowy?? bo w TGF to juz jest wbudowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Dlatego TGF śmierdzi. ;P Zobacz sobie mój przykład, jest w downloadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Zobacz sobie mój przykład: https://gmclan.org/up1789_11_platformowy_przyklad.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 dzięki miki77 ;) ten tymona widziałem ale w ogóle nie wiem o co w nim chodzi, a ten twój jakoś troszeczke rozumiem :D a tymi klockami sie nie da zrobic tylko kodem trza? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Da się, ale radzę ci się od tego odzwyczaić. Prędzej, czy później będziesz musiał zejść z klocków na kod. A ruch platformy jest dość łatwy. Szybko zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi