Marek_PL Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Na 'słabszych' kompach się tnie trochę :P Chyba ze względu na zbyt dużą ilosć instance'ów w roomie. Po co zrobiłeś te spadające i wybuchające lampy ?? Nie dośc, że się ceimno robi, to jeszcze grę spowalnia i wydajnośc obniża... Ogólnie światła są nieźle wykonane, ale rzeczywoście, trochę ciemno tam :) mam zamiar wywalic te wybuchajace swiatla bo mnie tez Irytują... Wyskoczył mi jakiś błąd z piłą w drugim levelu, i się wyłączyło :( wiem o co chodzi... narazie dawaj ignore jak jest Efekty mojej pracy ;) KLIK Juz 1.3.5 wersja... PS. Ciekawe jaka 2 Bedzie :D Jeszcze jedno taki słowo to kolejnego warna Ci wklepie, tym razem za wulgi. Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jedyne co mi się nie podoba w tej grze to grafika niektóre przedmioty są super narysowane lae niektóre w 5 sekund. Musisz to poprawić Edit ja kwyskoczyćw pierwszym poziomie naap platforme NIE DA SIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 napisz jakie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 1.Duchy (nie pasują do klimatu a pozatym są chyba z gm-a)daj zamiast nich jakiegoś latającego robota 2 . Czytnik kodów 3.czołg (warto dodać jakieś cienie No i brak udźwiękowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Pierwszym błędem jest chmurkowe tło w menu (czy w jakiejkolwiek części Quake czy Doom'a widziałeś takie jasne niebo? trzeba to zmienić). Drugi błąd to brak powiązania głównego menu z menu pauzy, w grach te menu zawsze są choć troszeczke podobne. Trzecim powodem krytyki będzie to, że w grze można utknąć i bez restartu nie ma co grać(to też trzeba zmienić). Czetery to jakość sprite'ów, która jest niska, duchy też nie dają klimatu, a wręcz odstraszają od grania. Textury są bardzo fajne, bronie i ogólnie kod też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 A gdzie latarka? Bo musiałem piły używać jako latarki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 hmmm... co powiem... projekt poszedl do kosza przez format c; :/ wiem ze komus wysylalem projekt (nie .exe) ale teraz nie pamietam komu coz...robie kontynuacje ale ciezko mi idzie z wielu powodow.... najlepiej jakby ten ktos przyslal mi ten plik jezeli go jeszcze ma... jak narazie mam problemy z potworami:p juz nie z duszkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Opisz swój problem na forum to na pewno ktoś pomoże ci go rozwiązać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 latajace monstrum zrobilemi i dziala:) ale te co maja chodzic poziemi to zamiast isc w moja strone to uciekaja:/ i ogolnie nie atakuja... jutro dam kod bo teraz musze leciec:/ aha i jak zrobic ze gdy idzie np. w lewo to zeby sprite sie zmienial na taki ze widac jak idzie w tamta strone... oto screen z nowej wersji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie mogę odtworzyć tego screena. Otwieram stronę i tam pojawia mi się u góry tylko czarna belka z napisem. :huh: A co do pytania to: GML if direction = 180 { sprite_index = sPostacLewo } else { sprite_index = sPostacPrawo } Powinno być dobrze. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Sie ciesz że nie widać tylko tego obrazka, ja nie widzę żadnego screena w tym temacie oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ja też nie widzę żadnego. Pobrać też nie mogę. Pozatym format to nie wymówka, przecież przez Konsole Odzyskiwania można skopiować pliki :3 wkrutce Odechciało mi się, żebyś naprawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_PL Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ja też nie widzę żadnego. Pobrać też nie mogę. Pozatym format to nie wymówka, przecież przez Konsole Odzyskiwania można skopiować pliki :3 Odechciało mi się, żebyś naprawiał. ten format byl baaaardzo dawno... i nie chcialem narazic sie na wirusy:/ a co do gry to nie sciagniecie bo tez usunieto z serwera... za dlugo mnie tu nie bylo i pewnie dlatego:/ i dzieki za kod:P dawno nie siedzialem przy gm wiec... a co o screenow w tym temacie to patrz na date... to jest normalka ze po jakims czasie usuwaja screeny z serwera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi