met94 Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Zrobiłem w grze transformacje ale kiedy uruchomie gre i zaczne transformacje wyskakuje mi błąd i nie wiem o co chodzi.Prosze pomóżcie popatrzcie i pomóżcie link http://www.gmclan.org/up2089.html nazwa gry to rpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Chodzi o to, że nie masz zarejestrowanego GM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 eee ja tam nie mam żadnego błędu. Opisz co masz w tym błędzie. Kolega wyżej pewnie ma racje.. A tak wogulę to chyba jest przykład skopiowany ze strony xd Coś jest zmienione? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Gdy klikne klawisz Z (klawisz transformacji) wyskakuje błąd ERROR in action number 1 of Step Event for object npc_troll: Error in code at line 7: if atak & obj_character.atak_npc!=id at position 27: Unkown variable atak_npc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 A tak wogulę to co ty chcesz uzyskać? o co chodzi z tą transformacją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 chciałem zrobić że klikam klawisz Z i ludzik zamieńa się w całkiem nowego ludzika.Nie chodzi mi żeby zmnienił się sam sprite tylko żeby się zmienił sprite i object Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Spróbuj zniszczyć i na miejsce bohatera stworzyć nowy obiekt. Miałem kiedyś ten sam problem i tak go rozwiązałem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Tak btw. głupi jestem xD To ja nie mam zarejestrowanej wersji i mi tylko ten błąd wywala. No cóż... zdarza się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
met94 Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Już wszystko zrobiłem że działa.Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi