mr_woozie Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 hahha chyba ty jesteś zakałą tego nicku (bez urazy,ta obraza i tak za mało powiedziana)..a żeby off top nie było to na darmowym na razie jest,a potem się pomyśli..i jak już to ni będzie na żadnym yoyo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 lol xD to było dobre Black xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Stworzyłem ja sam strone naszego teamu narazie tamto forum poszlo sie j****** ale nie dlugo zrobie do strony, narazie na stronie nie ma nic takiego wielkiego. Tylko ja jestem zarejestrowany bo Pabla nie ma a reszta nie dostępna ale jak beda to sie zarejestruja, ej a wy sie zarejestrujecie? pliska :rolleyes: . Tam urzozmaice ale czy to ma sens jak nikt na to nie bedzie zagladal??? Adres stronki: www.playgames.xt.pl :jezor: Troche jojo szwankuje ale jak tak dalej bedzie szwankowac to przerzuce sie na prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 maxpayn... uzywaj przecinkow i kropek, bo twoich wypowiedzi nie da sie zrozumiec. A ja to nie mam zamiaru sie rejestrowac na stronce (forum) na ktorej nie bede siedzial :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 @Up: Szkoda :( , ale tam potem się znajdą nasze gry, programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 może mnie przyjmiecie na kodzie troche się znam,ale jako grafik na poziomie gumexa. P.S chciałbym przeprosić team power of games że nie odpisywałem ale miałm dużo do poprawiania w szkole ,a traz mam dużo czasu Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Nie, nie przyjmujemy już jest nas 4 i nie chcemy robić bałaganu ale może wkrótce......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wkrótce to wakacje i świerze powietrze, a nie zamulanie przed kompem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wkrótce to wakacje i świerze powietrze, a nie zamulanie przed kompem. Raczej wątpie aby oni planowali robić team na krótki okres czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wkrótce to wakacje i świerze powietrze, a nie zamulanie przed kompem. Hmm....tera będziesz mial pretensje że cie nie przyjeliśmy po 1: Wole programować sam bo nie lubie programować z kimś. Po 2: Nie chcemy aby z teamu powstało wielkie gówno przyjmując ogromną ilość użytkowników i robić bałagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Jesli chodzi o strone to nie mogę jakoś sie zalogowac, jak biore na aktywacje konta to jakies wszystko dziwne jest i wogule :blink:. Edit: Ciogle mi wyświetla że nieprawidłowy nick lub hasło:blink:. Ja już nie moge. Edit2: Narazie to tak niezbyt rysuje ale mam dopiero 11 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 kiedy się doczekamy pierwszych efektów pracy na poziomie wykonanych przez team ^^? PS: Raczej cieżko żebym był zakałą własnego nicku który nosze od tak dawna, pozatym... zakała najczęściej nic nie umie, jest fajtłapą i nie ma na swoim koncie niczego ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi