Mateki Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Robie grę, kłade objekt, gram w nią, fajna ale czemu są te dwa objekty ? Szukam po całym roomie nie ma, wyłączam Gm'a a tu ,,the instance objekt are oudside room. Should I delete them ?'' To klikam z 5 razy na to p... YES i nic, używam opcji delete all i też gówno. :ranting2: Więc moje pytanie brzmi: ,,Jak usunąć ten (Nie będe się na forum wyrażał :o ) objekt ? :death: Czyli: Nie wiem jak usunąć objekt który jest poza roomem (chyba mój GM jest zrombany :rip: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Nie wiem dobrze o co ci sie rozchodzi ale prawdopodobnie musisz w tymże obiekcie ustawić tak(w blokach): EVENT -> Other -> Outside room. -\ /----------------------------------------/ \->ACTION -> Main -> Destroy instance. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Jak się kładzie objekty w roomie i chciłem wyłączyć siatke objekt mi się postawił poza roomem powinno to się usunąć w opcjach ale nie działa PS:Zrobiłem objekt od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi