andrzej1_1 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zrobiłem że jak się naciśnie lewy przycisk myszy to do zminnej dodaje jeden i jeśli zmienna równa się dwa to objekt coś wykonuje.Problem w tym że jak przycisnę na kilka sekund lewy przycisk myszki to do zmiennej dodaje większą liczbę a powinno dodać tylko jeden. Co zrobić? P.s To będzie licznik kliknięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nie wiem czy o to chodzi ale zamiast keyboard_check daj keyboard_check_press Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Dzięki. Mam jeszcze jedno pytanko: Jak zrobić żeby pisało ile zmienna wynosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 skrypt draw_text. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 W draw: draw_text(x,y,zmienna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Dlaczego nic nie widać? Czy to może pisze kolorem szarym? p.s napisałem "draw_text(144,192,global.razem)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi