Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zrobiłem początek do mojej gry The platform Robo Head https://gmclan.org/up1982_4_.html oceniajcie i mam zamiar dodać jeszcze system niewidzialnych klocków. Warn za brak szablonu. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Nic ciekawego, takie coś się w parę minutek robi <_< Moja ocena 3/6 :) Lecz nie załamuj sie może z tego cos fajnego wyjsc :) bo nawet pomysł fajny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja niezbyt dobrze robie gry to jest moja pierwsza spróbuje trochę uatrakcyjnić to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A jeśli to twoja pierwsza gra to podwyż sobie o 1 ocene wyzej czyli 4/6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 jak zrobić żeby jak ma sie 200 to coś on tam robi a jak ma sie poniżej to niemoże sora już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Jeśli chodzi ci ze jak ma wiecej niz 200 score to if ( score ) > 200 { //cos tam moze } else { //cos tam nie moze } Edit:Acha to można skasować tego posta @Down:Ale mi nie chodzi o temat (lol) tylko ze mozna skasowac tego mojego posta co napisalem 2@Down:Spox :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nienie niemożna bo mam już prawie poprawionom wersje a to jednak taki jest kod dzienki bo niewiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 o ile sie nie mylę to tu też obowiązuje szablon >.< daje 0/5 bo nie ma tu nic poza tnącym się skakaniem... http://pl.wikipedia.org/wiki/Enigma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 po 1. Niema ocen 0 po 2. To tylkoenigme po 3. Dorobiłem kilka szczegułów jabłka zielone i czerwone w zielonych nie można dotykać bo tarci się życie a czerwone dają punkty tabela wyników będzie później a jeszcze coś liczy sie sam pomysł nie ?????? I platforma w prawo to spacja a w lewo to ctrl link: https://gmclan.org/up1982_4_c86aa78ae8.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 proszę o oceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 1/5 Nie ma tła, nie ma muzyki. Grywalność żadna. Zrób ładne menu i dodaj dużoooo urozmaiceń. Ocena będzie większa jeśli projekt rozwinie się w dobrym kierunku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 dzięki za rade biore się do bracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A ja proponuje na poczatek zapoznac sie z tym :] : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi