Szymek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Tytuł: Simon chat bot Gatunek: Program Opis: Jest to wersja beta mojego chatterbota który potrafi się nawet uczyć!! Jest ona wstawiona tylko w celu ogłoszenia konkursu na najlepsza baze odpowiedzi!! Kod jest bazowany na przykładzie tymona!W celu wystawienia bazy na konkurs trzeba wstawić plik baza.txt!! Download: download Rozmiar pliku: 972kb Autorzy: Pomysł bazy odpowiedzi - Tymon Reszta - Ja Charakter: Imię-Bot ulubione seriale-Ranczo,CSI: NY ulubione jedzenie-Kurczak i frytki ulubony fast food-cheesburger ulubiona muzyka- techno i hip hop ulubiony film-Park jurajski 2 telefon- nokia 3310 urodziny-27 kwietnia 2007 zwierzę- pies amstaff ulubiony owoc-gruszka Uwaga nowa wersja 0.7!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Superinteligentny ten bot. Raz powiedziałem mu, że jest głupi to mi powiedział: "Dzięki" xD Super rozmowa: c+=1 baza[c,0]="co robisz?" baza[c,1]="kim jesteś?" baza[c,2]="kim jesteś?" baza[c,3]="kim jesteś?" baza[c,4]="kim jesteś?" baza[c,5]="kim jesteś?" baza[c,6]="kim jesteś?" c+=1 baza[c,0]="cześć dzięki!" baza[c,1]="no witam się, prawda?" baza[c,2]="no witam się, prawda?" baza[c,3]="no witam się, prawda?" baza[c,4]="no witam się, prawda?" baza[c,5]="no witam się, prawda?" baza[c,6]="no witam się, prawda?" Tylko nie wiem o co w tym chodzi, tylko raz się go pytałem =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 'Program' którego 85% kodu wybłagałeś na forum? Raczej ciężko ocenić pracę w twoim topicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zadałem tylko 2 pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Przecież mówiłem że to beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 To chyba Baaaaaaaaaaaaardzo wczesna beta =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Sympatyczne (oraz bardzo ułomne), ale z wcześniejszych postów wynika, że w sumie to to zrobił ktoś inny ;) PS.Mój "bociuś" (xP) nauczył się brzydkich słówek! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zadałem tylko 2 pytania oto one: Jak sprawdzić ile tekst ma linii?? Jak zrobić aby zamieniać w cały tekst z keyboard stringu na małe litery?? Chyba że ma ktoś inny pomysł jak zrobić aby gm nie rozróżniał małych i dużych liter?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Sam niedawno prubowałem robić takie coś a'la Snikers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 adster: Wstaw plik baza.txt XP :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Troche to dziwne. chwile se z nim pogadałem,nie była to inteligentna rozmowa,ale... gdy go wyłączyłem i włączyłem i napisałem coś to patrzcie co ham :blink: odpowiedział. ale stało się to po 2 czy tam 3 włączeniu. https://gmclan.org/uploader/1508/zrypane.jpg :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Widocznie go nauczyłeś bo ja nic takiego nie wstawiałem w kod :jezor: :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Niedopracowane to. Po dłuższej bezsensownej rozmowie z nim zaczął wyskakiwać jakiś błąd. treści nie pamiętam, ale lepiej będzie jak go sam wykryjesz :) Ocenę wystawie może później jak dopracujesz znacznie tego bot'a aby nie był równy ze mną rozumem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 To co nikt niema ciekawej bazy :P ?? london: Jakby ci jeszcze raz wyskoczył ten błąd to daj treść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 mje sie podoba kłuciłem sie z frajerem z 15 minut O_o xD moze zaraz baze przesle https://gmclan.org/up900_0_baza.html - xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Dzięki za komentarze. Na dysku mam już wersje ze zmiennymi skinami i uznającą błędy ortograficzne (np. w bazie ma siemka ale śiemka też uzna). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 a może podasz baze podstawowych wyrazów to by sie go można by dużo nauczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Podoba mi się ten program. Zabawny bardzo. Gadam z nim i pisze mu: Jak masz na imię?, a on(już po wytłumaczeniu co to znaczy) ten mi pisze: Ludzie tym pytaniem, pytają się o imię drugiej osoby - czyli to co mu napisałem... Ogólnie fajny program, daje 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 jest extra muwie jakby tylko go dokończyć do było by super daje 5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 c+=1 baza[c,0]="co porabiasz?" baza[c,1]="a nic." baza[c,2]="a nic." baza[c,3]="a nic." baza[c,4]="a nic." baza[c,5]="a nic." baza[c,6]="a nic." c+=1 baza[c,0]="lubisz mnie?" baza[c,1]="tak" baza[c,2]="tak" baza[c,3]="tak" baza[c,4]="tak" baza[c,5]="tak" baza[c,6]="tak" c+=1 baza[c,0]="ale jestes mądry!" baza[c,1]="dzięki" baza[c,2]="dzięki" baza[c,3]="dzięki" baza[c,4]="dzięki" baza[c,5]="dzięki" baza[c,6]="dzięki" c+=1 baza[c,0]="wiesz, ze jestes programem?" baza[c,1]="tak, wiem." baza[c,2]="tak, wiem." baza[c,3]="tak, wiem." baza[c,4]="tak, wiem." baza[c,5]="tak, wiem." baza[c,6]="tak, wiem." c+=1 baza[c,0]="lubisz jogurt?" baza[c,1]="tak." baza[c,2]="tak." baza[c,3]="tak." baza[c,4]="tak." baza[c,5]="tak." baza[c,6]="tak." c+=1 baza[c,0]="jaki smak jogurtu najbardziej lubisz?" baza[c,1]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,2]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,3]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,4]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,5]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,6]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." c+=1 baza[c,0]="ale jestem zmęczony! chyba pujdę isc spać." baza[c,1]="aha." baza[c,2]="aha." baza[c,3]="aha." baza[c,4]="aha." baza[c,5]="aha." baza[c,6]="aha." c+=1 baza[c,0]="papapa" baza[c,1]="papa" baza[c,2]="papa" baza[c,3]="papa" baza[c,4]="papa" baza[c,5]="papa" baza[c,6]="papa" c+=1 baza[c,0]="nara" baza[c,1]="nara" baza[c,2]="nara" baza[c,3]="nara" baza[c,4]="nara" baza[c,5]="nara" baza[c,6]="nara" c+=1 baza[c,0]="jaki smak jogurtu lubisz najbardziej?" baza[c,1]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,2]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,3]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,4]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,5]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." baza[c,6]="truskawkowy ale lubię tez malinkę." c+=1 baza[c,0]="jak masz na imię?" baza[c,1]="edek" baza[c,2]="edek" baza[c,3]="edek" baza[c,4]="edek" baza[c,5]="edek" baza[c,6]="edek" c+=1 baza[c,0]="ja mam na imię kuba." baza[c,1]="aha." baza[c,2]="aha." baza[c,3]="aha." baza[c,4]="aha." baza[c,5]="aha." baza[c,6]="aha." c+=1 baza[c,0]="czyli masz dokładnie jeden dzień." baza[c,1]="no prawda." baza[c,2]="no prawda." baza[c,3]="no prawda." baza[c,4]="no prawda." baza[c,5]="no prawda." baza[c,6]="no prawda." c+=1 baza[c,0]="co sadzisz o moich grach?" baza[c,1]="sa dobre ale musisz jeszcze wiele w nich poprawic." baza[c,2]="sa dobre ale musisz jeszcze wiele w nich poprawic." baza[c,3]="sa dobre ale musisz jeszcze wiele w nich poprawic." baza[c,4]="sa dobre ale musisz jeszcze wiele w nich poprawic." baza[c,5]="sa dobre ale musisz jeszcze wiele w nich poprawic." baza[c,6]="sa dobre ale musisz jeszcze wiele w nich poprawic." c+=1 baza[c,0]="jaki jest twoj ulubiony film?" baza[c,1]="park jurrajsci 2" baza[c,2]="park jurrajsci 2" baza[c,3]="park jurrajsci 2" baza[c,4]="park jurrajsci 2" baza[c,5]="park jurrajsci 2" baza[c,6]="park jurrajsci 2" c+=1 baza[c,0]="na jakich konsolach grałes?" baza[c,1]="ps2, ps1, gba, gba sp, gbp i gbc" baza[c,2]="ps2, ps1, gba, gba sp, gbp i gbc" baza[c,3]="ps2, ps1, gba, gba sp, gbp i gbc" baza[c,4]="ps2, ps1, gba, gba sp, gbp i gbc" baza[c,5]="ps2, ps1, gba, gba sp, gbp i gbc" baza[c,6]="ps2, ps1, gba, gba sp, gbp i gbc" c+=1 baza[c,0]="nudy!" baza[c,1]="mi tez nudno." baza[c,2]="mi tez nudno." baza[c,3]="mi tez nudno." baza[c,4]="mi tez nudno." baza[c,5]="mi tez nudno." baza[c,6]="mi tez nudno." c+=1 baza[c,0]="pograłbym na commodore 64..." baza[c,1]="a co to?" baza[c,2]="a co to?" baza[c,3]="a co to?" baza[c,4]="a co to?" baza[c,5]="a co to?" baza[c,6]="a co to?" c+=1 baza[c,0]="to komputer z lat 80 i 90." baza[c,1]="aha." baza[c,2]="aha." baza[c,3]="aha." baza[c,4]="aha." baza[c,5]="aha." baza[c,6]="aha." Oto moja baza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 london: Jakby ci jeszcze raz wyskoczył ten błąd to daj treść Chyba fałszywy alarm był :P Ale mam inny: czasem jak z nim rozmawiam to jego tekst i mój pokazują się obok: Szymon:sialalalalalalaalala bot: aaaaaaa coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mogłeś dodać trochę więcej kawałów, bo z tych co są to sie można "posrać" ze śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Dzięki Ikeni za tak obszerną bazę douczę go jeszcze i wystawię nową wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Niema za co, lubię pomagać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja dzisiaj zrobie taką zarymwabistą bazę. Lepszą od Ikeni'a. Oł jea! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 nieźle, poczekaj... Naucze go prawie wszystkiego :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Wywala bledy jezeli w tekscie uzyje znaku " " " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 paczcie na moją rozmowe z botem: ja:no bot:gówno ja:gdzie bot:w pupje ja: he he bot: śmieszne ja: xD bot: xd ja: gupek bot: gupi ja: lamus bot: frajer ja: cześć ide sobie bot: gówno ja: ?? bot: jak sie masz?? ja: dobrze bot: dobrze ja: jak sie masz?? bot: a jak tam twoja mamusia?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Niezbyt to rozbudowane, ale mimo wszystko ciekawe. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi