Pieter Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 od pewnego czasu nie mogę się w żaden sposób połączyć z żadnym serwerem FTP. Próbowałem różnymi programami Filezilla, AceFTP, FreeFTP i innymi nawet total commanderem i zawsze połączenie zatrzymuje się na Pobieraniu listy z servera... Nawet tryb pasywny nie pomaga =/ Zależy mi jak najszybszej pomocy =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Sprawdź ustawienia firewalla, a jeśli nie pomoże to ustawienia połączenia z internetem - chodzi głównie o dopuszczone porty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Firewalla nie korzystam, avast i administrator nie blokują portu FTP... nie wiem co jest grane =/ http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b0415ce15fbfba13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 sprawdź jeszcze raz czy masz dobrze ustawione parametry na serwer i połączenie z internetem. Jeśli to nie pomoże to możliwe że po prostu serwer danego hostingu jest obciążony albo niedostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 sprawdź jeszcze raz czy masz dobrze ustawione parametry na serwer i połączenie z internetem. Jeśli to nie pomoże to możliwe że po prostu serwer danego hostingu jest obciążony albo niedostępny. Pieterowi chodzi o to, iż nie może podłączyć się do żadnego serwera. Jak mówił Tymon: Sprawdź firewalla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 @Supavader: mi nie chodzi o jeden server... mi chodzi o wszystkie servery jakie tylko mam... @Black: Niestety nic to nie dało... problem rozwiązany... wyłączyłem passive (przedtem nie mogłem tego znaleźć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi