Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Jak próbuje uruchomić Delphi 7 to program wywala mi błąd: "Odnalezienie wymaganego pliku .DLL RTL70.BPL było niemożliwe". O co chodzi? Niedawno instalowałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Najprawdopodobniej niemoże odnależc dll'a o podanej nazwie... Może usunąles ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Masz tu ten plik: rtl70.bpl Wsadź go do C:\Windows\System\ i wszystko powinno chodzić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 23 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Dzięki Pieter6! Wreszcie znowu moge porobić programy w Delphi :D Thx! No fajnie xD Teraz potrzebuje pliku VCL70 XD Ale bieda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2004 Masz tu wszystko: wszystko Naciśnij na link a potem na plik aaa.zip i pobierzesz to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam ponownie :) Teraz to już wogule nie wiem czemu, ale - uruchamiam Delphi7 i pisze, że informacje o Licencji Borlanda zostały znalezione, ale nie są ważne* dla Delphi (przytłumaczyłem... chyba dobrze). Tak więc - Delphi 7 już na stronie Borlanda nie ma (Jest tylko Delphi 2005 Alpha :/), i się pytam czy są jakieś inne kompilatory do delphi? PS. Co to jest dekompilator? * Stare :P Niewiedziałem jak napisać ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 Skoro delphi to compilator to decompilator jest jego przeciwieństwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2004 A są jakieś inne kompilatory oprócz tego Borlanda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Możesz spróbować nakładek na Free Pascala, a pozatym nie wiem jak ty szukasz! http://marmot.gual.pl/viewtopic.php?t=34 Tam masz linka do Delphi 7 Personal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi