artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 może mi ktos pomoże?????? Chciałbym wiedzieć jak się robi że jak już się nie ma healthu to nie można strzelać PPPPPOOOOOOMMMMMMMOOOOOOOCCCCCCCYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 O_o Twój kod na strzelanie? EDYTA: Napisz to np. tak: if (health>0) { //twoj kod } Dzięki temu, będziesz mógł strzelać mając więcej niż 0 Hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Pomiędzy klamrę dajesz całą akcję strzelania... if health>0 { } Przypuszczam, że Twoja akcja jest zbudowana w jakiś normalny sposób... :) EDIT @UP: Hejjjj, co ty odwalasz??? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 mam to zrobione na ikonkach a nie w kodach :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 mam to zrobione na ikonkach a nie w kodach :mellow: Więc podaj event, użyte klocki i podane wartośći. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 POOOMOOOOCYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :boxed: :huh: :( :P :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 POOOMOOOOCYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad.gif boxed.gif huh.gif sad.gif tongue2.gif huh.gif Idź do opieki społecznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 No to masz . Wstawiasz go na początku kodu. Wpisujesz w polu "variable" health, "value" 0, a "operation" larger than. Potem stawiasz po tym klocku przed chwilą postawionym oraz na końcu wszystkich klocków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a co to jest event no soorry że pszytrówam ale dopiero robię moją grę kilka dni i jeszcze niewiele potrafję :unsure: dobra to ja się biorę do roboty za 3 min.(ok.)będę :lol: :lol: :) :) WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKO DZIAŁA :) :) :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a co to jest event no soorry że pszytrówam ale dopiero robię moją grę kilka dni i jeszcze niewiele potrafję :unsure: dobra to ja się biorę do roboty za 3 min.(ok.)będę :lol: :lol: :) :) WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKO DZIAŁA :) :) :lol2: 1) Pszytródfaci 2) Dlaczego miało by nie działać?* 3) Mam nadzieję, że będziesz rox programista, a nie jakiś jedno-gwiazdkowiec. 4) Jak na początkującego to dość szybki jesteś :thumbsup: *Przecież ten skrypt napisał (lol xD) Super-man adster! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi