Misieq Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 widzialem to w przykladach ale teraz nie moge tego znalesc dajcie mi linka plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 urwa mac ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieq Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie chodzi mi o system walki w rpg tylko o system pieter ala tibia :P a tak przy okazji to jak zrobic o-bohater x-czar xxx xox xxx zeby czar byl na okolo bohatera :P w prosty sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 system pieter ala tibia Mnie w systemie a'la tibi nie ma xD Ale co prawda napisałem z pablem system walki taki jak w RPG :P jest w downloadzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieq Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 e rozumie po co to tu piszesz.... czy ktos mi moze powiedziec lub dac linka na ten przyklad??????? /\-NIE A się będę... Warn za ortografię i ogólny syf. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 https://gmclan.org/index.php?plik=106 ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 @Wszyscy Ale jemu chodzi o piętra jak w tibii, chyba że w przykładzie są takowe to sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja myślałem, że mu chodzi o system Pietera z walką ala Tibia xD . Tak to jest jak nikt nie używa polskich liter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 @up Rozumiem, ale jak już tu jesteś to mu taki napisz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 O ile się nie mylę to przykład pięter a'la Tibia to Shylios ma chyba na swoim uploaderku. EDIT: No, jest TU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 @up No faktycznie, choć ja osobiście bym to zrobił tak jak w Tibii (czyli widzisz całe, a jak podejdziesz to znika całe i całkowicie [moja wiedza nie świadczy o tym, że gram w Tibię choć faktycznie grałem]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi