Gość Adster Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Not good...przez większą część filmu oglądamy jakieś niezidentyfikowane skrawki/rogi ekranu. W sumie film po nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No, dwie lepsze od zera! Ale macie rację, zapomniałem zmienić mój theme na inny... I nie dopisałem że ten czarny piesek który skacze to mój kursor... EDIT: Ok, w wolnej chwili jeszcze raz nakręce. jeszcze raz nakręce Niech Bóg was broni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ludzie, przecież na ten właśnie filmik czekaliście ponad tydzień, a tera co ?? Zaskoczenie ?? ;3 Ja ocenię 3 gwiazdkami za przepiękny theme Widnowsa® :D Chociaż rzeczywiście jakoś straszne to niewyraźne i nienaturalnie czarne... I chaotyczne. Widziałem jak przy dodawaniu sprite'a nie mogłeś otworzyć jednego folderu :P Btw. Fajny masz pulpit z pieskami xD Ehh, nie wytrzymam, muszę to powiedzieć: CO TO MA QRDE BYĆ, ŻE WAŻY 915MB ?? QRCZE, TO JUŻ SZEŚĆ RAZY DŁUŻSZE FILMY JAKOŚCI DVD WAŻĄ MNIEJ !! JA NIE MOGĘ, CO ZA KONWERSJA ! NIC DZIWNEGO, ŻE CI DYSK MULIŁO... ALE 915 MB ??!! TOŻ TO NIENORMALNE !!! AAAAAAA !!!!! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 nic zachwycajacego. Pala, nastepny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Nie mam miejsca na wypakowanie ponad 600mb! (przynajmniej na dysku :P) więc nie powiem czy dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Kurde, zna ktoś może takie cuś, że nakręca filmiki, ale można dodać napisy? Bo ten robiłem na AviScreen! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Kurde, zna ktoś może takie cuś, że nakręca filmiki, ale można dodać napisy? Bo ten robiłem na AviScreen! Ja znam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 W Nero Vision Express możesz dorobić napisy do AVI ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Kurde, zna ktoś może takie cuś, że nakręca filmiki, ale można dodać napisy? Oczywiście! Użyj oryginalnego Windows Movie Makera TM od wspaniałego Microsoftu ©®! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 cyberdog Skąd: Znajomi mówią, że urwałęm się z choinki... chyba mają racje bo jak wyjeżdżasz z takim gó**** mi się robie nie dobrze. W tym przykładzie nic nie wiadomo oco chodzi i co się dzieje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 @Up: nie odświeżaj starych tematów. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 oo, sorki ale on był na pierwszej stronie i ogólne to prawie nie ma nowych tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 a z jakiej to wersji GMa? bo ja takiego game makera to nigdy nie widzialem xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ee kozak jesteś, uczysz innych jak robić gry a sam nie umiesz używać google. :QQQQQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi